- Dette er bare starten

Heynckes mener Bayern-trippelen er begynnelsen på en ny æra.

BARE BEGYNNELSEN: Jupp Heynckes har ført Bayern München til hele tre trofeer denne sesonge, det siste i den tyske cupen i går. Han mener det bare er begynnelsen for Bayern. Foto: REUTERS/Tobias Schwarz
BARE BEGYNNELSEN: Jupp Heynckes har ført Bayern München til hele tre trofeer denne sesonge, det siste i den tyske cupen i går. Han mener det bare er begynnelsen for Bayern. Foto: REUTERS/Tobias SchwarzVis mer

Bayern Münchens trippel er bare starten på en voldsom dominans. Det mener avgående trener Jupp Heynckes.

Lørdag tok Bayern cuptittelen med 3-2 over Stuttgart. Tidligere i sesongen vant laget også serien og mesterligaen.

- Dette er et følelsesladd øyeblikk. Laget har gitt meg den mest utrolige gave. Min etterfølger (Pep Guardiola) overtar et lag som fungerer perfekt. Vi vet at Mario Götze kommer, og jeg tror heller ikke det tar så lang tid før Robert Lewandowski er på plass. Da har klubben to topp angripere, sier Heynckes.

68-åringen er lansert som favoritt til å overta Real Madrid.

- Det er ganske sannsynlig at en ny æra i europeisk fotball starter med FC Bayern. Klubben har truffet innertier med flere av signeringene i fjor sommer.

Guardiola kommer til Bayern etter et hvileår. Han øver intens for å beherske brukbart tysk når han starter i jobben om noen uker.

Heynckes kan litt spansk fra sitt forrige opphold i Real. Han ledet spanjolene til seier i mesterligaen, men ble sparket like etter.

(NTB)