Dette er bildet Liverpool-supporterne ikke vil se

Sleit lenge mot Sunderland.

SKRIKER I SMERTE: Philippe Coutinho har vært god for Liverpool denne sesongen, men etter en halvtime lå han på matta og vred seg i smerte. Foto: Paul Currie/BPI/REX/Shutterstock
SKRIKER I SMERTE: Philippe Coutinho har vært god for Liverpool denne sesongen, men etter en halvtime lå han på matta og vred seg i smerte. Foto: Paul Currie/BPI/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Liverpool - Sunderland 2-0 (0-0)

(Dagbladet): Ingen har samlet flere poeng enn Liverpool. Ingen har scoret flere mål enn Liverpool. Ingen spiller artigere fotball enn Liverpool.

Dette har vært mantraet for mange forut for ukas Premier League-runde, og en av de viktigste årsakene til den imponerende statistikken er brasilianske Philippe Coutinho.

24-åringen står med fem mål og seks målgivende så langt i år, men drøye 29 minutter ut i dagens oppgjør gikk det et sukk gjennom publikum på Anfield.

Talismanen med nummer ti på ryggen lå på bakken og vred seg i smerte.

- Bekymringsverdig

Det er altfor tidlig å si noen hvor alvorlig skaden til teknikeren er, men under pausen diskuterte planelet i TV 2s studio om det kunne dreie seg om et brudd i foten.

Det er bekymringsverdig sett med Liverpool-øyne at han er så rask med å signalisere til benken. Det er mange små bein inne i foten som kan brekke, og da kjenner du smerten fort, sier Brede Hangeland.

Erik Thorstvedt supplerer:

- Han har det veldig vondt. Dette er «bad news».

Dominerte

Ute på banen kunne ikke Liverpool vise til den samme uttellingen som de tidvis har gjort på hjemmebane i år. Dette til tross stor dominans i banespillet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer