Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette er bildet Liverpool-supporterne ikke vil se

Sleit lenge mot Sunderland.

SKRIKER I SMERTE: Philippe Coutinho har vært god for Liverpool denne sesongen, men etter en halvtime lå han på matta og vred seg i smerte. Foto: Paul Currie/BPI/REX/Shutterstock
SKRIKER I SMERTE: Philippe Coutinho har vært god for Liverpool denne sesongen, men etter en halvtime lå han på matta og vred seg i smerte. Foto: Paul Currie/BPI/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Liverpool - Sunderland 2-0 (0-0)

(Dagbladet): Ingen har samlet flere poeng enn Liverpool. Ingen har scoret flere mål enn Liverpool. Ingen spiller artigere fotball enn Liverpool.

Dette har vært mantraet for mange forut for ukas Premier League-runde, og en av de viktigste årsakene til den imponerende statistikken er brasilianske Philippe Coutinho.

24-åringen står med fem mål og seks målgivende så langt i år, men drøye 29 minutter ut i dagens oppgjør gikk det et sukk gjennom publikum på Anfield.

Talismanen med nummer ti på ryggen lå på bakken og vred seg i smerte.

- Bekymringsverdig

Det er altfor tidlig å si noen hvor alvorlig skaden til teknikeren er, men under pausen diskuterte planelet i TV 2s studio om det kunne dreie seg om et brudd i foten.

Det er bekymringsverdig sett med Liverpool-øyne at han er så rask med å signalisere til benken. Det er mange små bein inne i foten som kan brekke, og da kjenner du smerten fort, sier Brede Hangeland.

Erik Thorstvedt supplerer:

- Han har det veldig vondt. Dette er «bad news».

Dominerte

Ute på banen kunne ikke Liverpool vise til den samme uttellingen som de tidvis har gjort på hjemmebane i år. Dette til tross stor dominans i banespillet.

Her har Leicester blitt slått 4-1, Hull ble knust 5-1 og Watford ble sendt hjem med 6-1 i sekken.

Bare Manchester United hadde klart å holde nullen på Anfield før David Moyes' Sunderland i ettermiddag gjestet arenaen der tradisjonen sitter i samtlige vegger og tribuneseter.

Lettelsens sukk

Lenge våget nok skotten å håpe på en tilsvarende bragd, men med et kvarter igjen på klokka lå ballen i målet bak Jordan Pickford.

Divock Origi, som kom inn for Coutinho før hvilen, fikk ballen på skrått hold, og på lekkert vis plasserte han den i det lengste hjørnet.

Igjen gikk det et sukk gjennom Anfield - denne gang av lettelse.

Lettelsen ble erstattet med jubel da dommer Anthony Taylor pekte på ellevemeteren like før full tid, og for femte gang i år var James Milner sikker som banken.

Jubel fikk også 17 år gamle Benjamin Woodburn da han fikk sin debut helt på tampen.

Dermed tar Liverpool tilbake tabelltoppen fra Manchester City som tidligere i dag slo Burnley 2-1.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!