Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette er Branns nye kaptein

Eirik Bakke etterfølger Martin Andresen. - Han er villig til å gå i krigen, begrunner Mons Ivar Mjelde.

(Dagbladet.no): Midtbanespiller Eirik Bakke blir Branns nye kaptein.

De regjerende seriemesterne trengte en ny leder etter at Martin Andresen forsvant til Vålerenga etter forrige sesong.

- Jeg ønsket meg en kaptein som spiller sentralt i banen. Men jeg har avventet valget litt for å få forsikringer om at Eirik har en oppadgående kurve og er på vei mot sitt beste. Han har internasjonal erfaring og er villig til å gå i krigen for laget. Det er viktig, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde til Brann.no.

Cato Guntveit og Erlend Hanstveit fortsetter som bergensklubbens visekapteiner.

- Det er en honnør til dem, og de skal ta det som et signal på at jeg har vært fornøyd med jobben de har gjort som kaptein for Brann, kommenterer Mjelde.

I de siste kampene er det Hanstveit som har ledet de røde hordene, men fra og med morgendagens UEFA-cupmøte med Everton overtas altså bindet av 30-årige Bakke.

Sogndølen kom til Brann i 2006, og har siden da spilt 28 kamper og scoret to mål for klubben.

NY KAPTEIN: Den tidligere Sogndal-, Leeds- og Aston Villa-spilleren Eirik Bakke er ny kaptein for Brann. Med seg i spillerutvalget får han Cato Guntveit, Erlend Hanstveit og to spillere til. Foto: TOR RICHARDSEN/SCANPIX
NY KAPTEIN: Den tidligere Sogndal-, Leeds- og Aston Villa-spilleren Eirik Bakke er ny kaptein for Brann. Med seg i spillerutvalget får han Cato Guntveit, Erlend Hanstveit og to spillere til. Foto: TOR RICHARDSEN/SCANPIX Vis mer
FOLKETS FAVORITT:</B> Eirik Bakke vant også avstemningen da <a href="http://www.dagbladet.no/sport/2007/11/29/519730.html">Dagbladet.no tidligere inviterte til avstemning</a> om hvem som egner seg best.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media