DØDELIG:  Få er så effektive som Cristiano Ronaldo foran kassa. Portugiseren har terpet og terpet på detaljer hele sin karriere. Foto: NTB / Scanpix.
DØDELIG: Få er så effektive som Cristiano Ronaldo foran kassa. Portugiseren har terpet og terpet på detaljer hele sin karriere. Foto: NTB / Scanpix.Vis mer

Dette er Cristiano Ronaldos hemmelige treningsvåpen

Får dansk hjelp.

• Følg Real Madrid - FC København i Dagbladets fotballstudio fra 20.45

(Dagbladet): I kveld må Ståle Solbakkens menn hamle opp med stjernegalleriet fra Madrid. Tredjeplass i gruppa gir innpass i Europa League.

Real Madrids største stjerne, Cristiano Ronaldo, vil gjøre sitt beste for å gjøre stoppe FCKs-drøm.

Med hjelp fra det danske firmaet Munin Sports.

Står igjen Ronaldo er kjent for sin innstillingen til fotball. Gjennom hele karrieren har han stått igjen og terpet for å bli best. Time etter time er blitt brukt på treningsfeltene i Madrid, Manchester og Lisboa.

Nå drar han nytte av selskapets m-station for å gjøre avslutningsferdighetene enda bedre på treningsfeltet.

Når han sparker eller kaster en fotball mot oppfinnelsen, kommer den tilbake i samme fart. Det betyr at spilleren kan få inn mange avslutninger i flere vinkler på kort tid. Ale fra høye innlegg til flate pasninger er mulig.

 EFFEKTIVT:  Utstyret gjør at spilleren kan trene effektivt alene. Foto: Munin Sports.
EFFEKTIVT: Utstyret gjør at spilleren kan trene effektivt alene. Foto: Munin Sports. Vis mer

- At Real Madrid har investert i flere m-stations viser at fotball utvikler seg. Det er enda viktige å utvikle spillernes individuelle tekniske ferdigheter. Vi merker en stigende interesse fra hele Europa, sier Nikolaj Thomassen i selskapet som har solgt flere m-station til Real Madrid til danske BT.

Populært Real Madrid er ikke alene om utstyret. Arsenal, Manchester United, Benfica, Everton, Stuttgart, Bayern München, Nantes og Ajax har alle anskaffet seg utstyret.

Ståle Solbakken innrømmet tidligere i dag at han fryktet Real Madrids superstjerne. Allerede nå slår Solbakken fast at Real Madrid-profilen er verdens beste - i kontringsfotball.

- Når man mister ballen, ligger Ronaldo og Gareth Bale og lurer i farlige situasjoner. Ronaldos store styrke er kontringene og å være på rett plass i feltet. Derfor scorer han så mange mål, sier nordmannen til NTB.

Og i kveld kan portugiseren herje med hjelp fra Danmark.

 SKYTETRENING:  Ronaldo har brukt utstyret for å utvikle skuddferdighetene sine. Foto: Munin Sports.
SKYTETRENING: Ronaldo har brukt utstyret for å utvikle skuddferdighetene sine. Foto: Munin Sports. Vis mer