Dette er Cristiano Ronaldos monsterbein

Har fotball i årene.

 DEDIKERT:  Cristiano Ronaldo har jobbet steinhardt for å bli verdens beste fotballspiller. Foto: NTB / Scanpix - innfelt:  http://instagram.com/realmadrid/#
DEDIKERT: Cristiano Ronaldo har jobbet steinhardt for å bli verdens beste fotballspiller. Foto: NTB / Scanpix - innfelt: http://instagram.com/realmadrid/#Vis mer

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo gikk fra et spinkel talent til en muskuløs toppspiller gjennom hardt arbeid og dedikasjon. Portugiseren har lenge vært kjent som en av verdens best trente fotballspillere. Allerede i 2010 var han modell for Armani, noe som ga ham en senge-date med Megan Fox.

Tidligere i sommer brakk Ronaldo armen til en ivrig supporter etter å ha løsnet en frispark-kanon. Etter at Real Madrid i dag la ut et bildet av superstjernas bein, er det ingen tvil om at han har stor kraft i leggene.

På den spanske storklubbens offisielle Instagram-konto vises portugiserens spektakulære muskler i legger og lår. Bildene av monsterlårene (i hvert fall for en fotballspiller) ble tatt rett etter klubbens siste hardøkt før La Liga starter på søndag.

- Det er ingen skam å drømme om å bli verdens beste fotballspiller. Alt handler om å jobbe knallhardt. Jeg vil jobbe så hardt jeg kan for å  greie målsettingen, sa Ronaldo tidligere.

Og bildet er et tegn på at han gir alt. Alltid.

Real Madrid serieåpner hjemme mot Real Betis. Og det er ikke noe tvil om at Ronaldo er i toppform før fotballfesten braker løs i Spania.