Dette er de 28 Mourinho-kranglene fiendene aldri glemmer

I går møttes erkefiendene José Mourinho og Pep Guardiola igjen. Men Mourinho har en lang historie med uvennskap bak seg.

BESTE UVENNER: Det har blitt mange slappe og motvillige håndtrykk mellom Pep Guardiola og José Mourinho etter hvert. Foto: NTB Scanpix/Reuters/SERGIO PEREZ
BESTE UVENNER: Det har blitt mange slappe og motvillige håndtrykk mellom Pep Guardiola og José Mourinho etter hvert. Foto: NTB Scanpix/Reuters/SERGIO PEREZ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sabry - november 2000

Mourinho blir kritisert av midtbanespilleren syv kamper ut i sin første sesong i Benfica. José går til angrep på egypteren på en pressekonferanse, og kaller ham blant annet ‘alltid offside’.

Manuel Vilarino - desember 2000

Benficas nye toppsjef har lovet å hente tilbake eks-manager Toni. José svarer med et ultimatum: Forleng kontrakten min, ellers slutter jeg. Det kommer aldri noe tilbud om forlengelse, og Mourinho slutter.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer