SOLGT: Branns  Stéphane Badji skifter beite.
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
SOLGT: Branns Stéphane Badji skifter beite. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpixVis mer

Dette er de siste fotballovergangene

Brann selger, mens Juventus forsterker.

Badji klar for tyrkisk klubb Stéphane Badjis ventede overgang fra Brann til det tyrkiske eliteserielaget Basaksehir ble offentliggjort mandag. Midtbanemannen spilte for bergenslaget i to sesonger etter overgangen fra Sogndal, men ville ikke bli med Brann ned til 1. divisjon. Ifølge Bergens Tidende får klubben 6,5 millioner kroner for senegaleseren.

Matri får ny Juventus-sjanse Den italienske spissen Alessandro Matri er tilbake hos Serie A-mester Juventus etter at en utlånsavtale med Milan gikk i orden mandag. 30-åringen spilte for «Juve» fra 2011 til 2013 og blir nå gjenforent med trener Massimiliano Allegri, som han spilte under i Cagliari før det. Det siste halvåret har Matri vært utlånt fra Milan til Genoa.

Cahill ferdig i New York Den australske fotballveteranen Tim Cahill og MLS-klubben New York er enige om å avslutte 35-åringens kontrakt med umiddelbar effekt. Han har spilt for laget i to og en halv sesong. Ryktene sier at Cahill er på vei til kinesisk eller arabisk fotball.

Djuricic leies videre til Saints Den serbiske midtbanemannen Filip Djuricic lånes ut til Premier League-klubben Southampton fra Benfica for resten av fotballsesongen. Han har hittil i sesongen vært utlånt til tyske Mainz, der han fikk elleve kamper som innbytter, men ingen fra start. Djuricic har 19 A-landskamper for Serbia.

(NTB)