- Dette er det beste VM de siste 30 årene

Van Gaal lar seg imponere.

IMPONERT: VM i Brasil har begeistret mange med flott spill, mange mål og spennende kamper. En som lar seg rive med er Nederlands landslagssjef Louis van Gaal. Foto: EPA/KOEN VAN WEEL / NTB Scanpix
IMPONERT: VM i Brasil har begeistret mange med flott spill, mange mål og spennende kamper. En som lar seg rive med er Nederlands landslagssjef Louis van Gaal. Foto: EPA/KOEN VAN WEEL / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

VM i Brasil har begeistret mange med flott spill, mange mål og spennende kamper. En som lar seg rive med er Nederlands landslagssjef Louis van Gaal.

Van Gaal er kjent for ofte å mene det stikk motsatte av alle andre, men denne gangen føyer han seg inn i rekken av dem som hyller kvaliteten på VM.

- Det er knapt noen forskjell på lagene, og viljen til å vinne er utrolig. Jeg synes dette er det beste VM de siste 30 årene, sier han.

Nederland er storfavoritter før sin kvartfinale mot Costa Rica, men van Gaal mener det kommer til å bli jevnt.

- Forskjellen på lagene er så små. Alt er blitt oppfunnet i fotball, men alle er kommet godt forberedt til turneringen. Det har nok mye med det å gjøre, sier han.

Van Gaal er blitt hyllet under turneringen for å føre et nederlagsdømt Nederland til kvartfinale etter å ha vært i gruppe med storheten Spania og outsider Chile.

De slo ut Mexico i en dramatisk kvartfinale der Nederlands Arjen Robben ble beskyldt for å filme seg til straffen på overtid som avgjorde kampen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer