Amanda Kurtovic-skade:

- Dette er det verste i sporten

Landslagssjef Hergeirsson klarte ikke å glede seg over seier.

I SMERTER: En gråtene Amanda Kurtovíc får trøst av lagkaptein Stine Bredal Oftedal under kampen mellom Norge-Frankrike i Telenor Arena.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
I SMERTER: En gråtene Amanda Kurtovíc får trøst av lagkaptein Stine Bredal Oftedal under kampen mellom Norge-Frankrike i Telenor Arena. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Norge - Frankrike 23-21 (14-9)

TELENOR ARENA (Dagbladet): De norske håndballjentene slo verdensmester Frankrike i Telenor Arena søndag kveld, men landslagssjef Thorir Hergeirsson syntes det var vanskelig å fokusere på det sportslige etter kampen.

Hans tanker gikk til Amanda Kurtovic som måtte forlate banen i store smerter, etter det som kan være en alvorlig kneskade rett før EM-start.

- Det er en strålende 1. omgang, og en ujevn 2. omgang, som blir betydningsløs mot slutten etter skaden til Amanda, sier Thorir Hergeirsson til Dagbladet.

- Hva går gjennom hodet ditt nå?

- Dette er det verste i sporten, å oppleve disse skadene. Det er like grusomt hver gang, uansett hvem det gjelder, sier Hergeirsson.

Venter på svar

- Hvor alvorlig er dette?

- Det var kneet, men jeg vet ikke omfanget. Det er nok mer enn en liten skade. Dette er ikke bekymringsfullt før vi har alle fakta. Det er ei uke til vi starter i EM, sier Hergeirsson, som også måtte se Katrine Lunde, Thea Mørk og Stine Bredal Oftedal få spørsmålstegn rundt helsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer