Det norske landslaget

- Dette er drømmen

Etter å ha vært i landslagsdiskusjonen i lang tid er Tokmac Nguen (27) en av de utvalgte i Ståle Solbakkens første tropp.

MED FLAGGET PÅ BRYSTET: Martin Ødegaard er Norges nye landslagskaptein. Foto: Norges Fotballforbund / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ferencvaros-spilleren har imponert denne sesongen med spill i Champions League, der han blant annet har hatt gode kamper mot Barcelona og Dynamo Kiev.

Likevel har han ikke fått plass på landslaget, selv om han var nevnt som en aktuell herremann på «Nødlandslaget» som møtte Østerrike i novemmber. Den gang måtte han stå over grunnet skade.

Nå ligger alt til rette for at han får en sjanse under Ståle Solbakken i VM-kvalifiseringskampene mot Gibraltar, Tyrkia og Montenegro.

Visste ikke

Den nybakte landslagsspilleren har selv ikke fått den offisielle bekreftelsen da Dagbladet ringer ham fredag ettermiddag. Men telefonen har på ingen måte stått stille:

- Jeg har ikke visst om dette før jeg fikk alle meldingene nå. Det er utrolig deilig. Jeg visste ikke om dette, sier Nguen til Dagbladet, etter at han nettopp har blitt ferdig på trening i Ungarn.

- Det er deilig, dette er gode nyheter. Jeg er veldig glad, fortsetter den tidligere Strømsgodset-profilen.

Han har tidligere vært del av bruttotropper, men har forsvunnet ut når den endelige troppen har blitt presentert. Han har vært nevnt ved flere anledninger som en aktuell mann da Lars Lagerbäck var landslagstrener.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer