- Dette er en forbanna vits

Carroll lot banneordene hagle da Dalglish tok ham ut.

GIKK I BAKKEN: Andy Carroll ble belønnet med gult kort for filming i denne situasjonen i 1. omgang, og derfra gikk det bare nedover både for spissen og Liverpool. Foto:   AFP PHOTO/GRAHAM STUART
GIKK I BAKKEN: Andy Carroll ble belønnet med gult kort for filming i denne situasjonen i 1. omgang, og derfra gikk det bare nedover både for spissen og Liverpool. Foto: AFP PHOTO/GRAHAM STUARTVis mer

Newcastle - Liverpool 2-0

(Dagbladet): Drøye ti minutter før slutt var ydmykelsen komplett for Andy Carroll mot gamleklubben Newcastle.

Da ble han byttet ut med Dirk Kuyt, til hånlig jubel fra St. James Park, som hadde pepet mot sin tidligere spisshelt gjennom hele kampen.

Byttet utløste en tirade av banneord fra Carroll.

- Dette er en forbanna vits, forbanna dritt, dra til helvete, snerret Liverpool-spissen mens han ruslet av banen, ifølge Daily Mirror.

Eller for å gjengi på originalspråket:

- Fucking joke this, fucking shit, fuck off.

Forsvares av Dalglish
Carroll havnet også i en opphetet ordveksling med Newcastle-manager Alan Pardew, som ikke hadde glemt situasjonen før pause, der spissen fikk gult kort for filming idet han var forbi keeper Tim Krul.

- Det var ikke filming, din jævla fitte, sa Carroll til eks-sjefen.

Han marsjerte rett i garderoben og dro av seg drakta på vei inn. Da ledet Newcastle 2-0, som også ble sluttresultatet. Liverpool har nå tapt seks av de sju siste ligakampene.

Etterpå ble Carroll tatt i forsvar av Dalglish, både for reaksjonen da han ble byttet ut og for svalestupet som ga gult kort.

- Han var frustrert over måten kampen hadde utviklet seg på. Ikke bare for egen del, men for hele laget. Den frustrasjonen gjør at han går i garderoben. Vi har ingen problemer med at spillere viser skuffelse eller frustrasjon. Men må vi kanalisere det bedre enn vi har gjort, sier Liverpool-manageren ifølge The Guardian.

Han tror heller ikke Carroll mente å filme da han gikk i bakken innenfor 16-meteren, etter en ellers god prestasjon.

- Det var ikke noe straffespark, men jeg tror Andy uansett var i ferd med å miste balansen, sier Dalglish.

Tror Carroll blir en suksess
Carroll har hatt en blytung sesong i Liverpool-drakta, og mange spekulerer i om han kan forsvinne fra klubben i sommer, til en vesentlig billigere penge enn da de helrøde hentet ham for 35 millioner pund i januar i fjor.

Alan Pardew er imidlertid overbevist om at Carroll vil skinne på Anfield, om han bare blir utnyttet på riktig måte.

- Andy trenger en kampplan som fungerer for ham, og Liverpool sliter med å finne den med spillerne de har. Da Andy var her var vi mer direkte i spillestilen enn vi er nå, og da var han fenomenal. Andy kommer til å bli fenomenal igjen. Jeg følte med ham i dag, det gjorde jeg virkelig. Han går gjennom en tøff sesong, men han er en fin gutt og vil komme tilbake, trøster Newcastle-manageren.

FORSVARES AV SJEFEN: - Det var ikke straffespark, men han var uansett i ferd med å miste balansen. Foto:  AFP PHOTO/GRAHAM STUART
FORSVARES AV SJEFEN: - Det var ikke straffespark, men han var uansett i ferd med å miste balansen. Foto: AFP PHOTO/GRAHAM STUART Vis mer