Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Dette er en knallsjanse!

Sikker på seier om starten går bra.

MER VÅRBLOMSTER. Frode Hamre tror det blir friske vårblomster i vasen etter løpet med  Anthony Boko på Bjerke onsdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
MER VÅRBLOMSTER. Frode Hamre tror det blir friske vårblomster i vasen etter løpet med Anthony Boko på Bjerke onsdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster!

- Det er en knallsjanse!

- Normalt er det ikke noe problem å få ham rundt i voltestarten.

Anthony Boko har et veldig fint løp i kveld, mener Frode Hamre.

Han har enorm form på sine hester for tiden og hjulene triller veldig lett for den dyktige treneren.

Men sist Anthony Boko var ute og forsøkte seg med voltestart gikk det veldig dårlig.

- Han blir ivrig når starten skal gå. Da fikk han hester over seg umiddelbart i et trangt startspor. Og da gikk det galt. Normalt er det ikke noe problem med voltestart. Jeg trodde det ville gå bra med det trange sporet også, siden han hadde fikset det i et løp tidligere. Men nå er det omvendt volte og et fint startspor. Dette skal gå bra, mener Hamre.

- Mye å gå på

- Jeg har aldri dratt øreproppene på ham. Og det er nok noe ekstra å hente der også, når det blir nødvendig, forteller Frode Hamre.

- Forbedret

Nose Out er også en hest Frode Hamre har forhåpninger til i V65-omgangen på Bjerke.

- Det er en fin modell av en hest. Han ser fin ut i trening og har temmelig sikkert gått fram med løp i kroppen. Jeg mener han møter noe bedre hester denne gang, men han er en seierskandidat. Out Of Nowhere imponerte meg sist. Men han skal løse ut feilfritt fra det trange fjerde sporet. Gjør han det, vinner han vel dette løpet. Men går det galt, kan Nose Out vinne. Det kan neppe New York Gangster. Han møter for gode hester denne gang. Da er det flere som må gjøre seg bort, om han skal gå til topps, mener Frode Hamre.

Kan vinne til slutt

-Jeg vet ikke hva de andre kan. Plutselig forbedrer en eller flere hester seg med et par sekunder. Men jeg har tro på at Youremyman kan ende blant de fremste i det siste løpet, avslutter Frode Hamre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media