Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Dette er en sak mellom meg og Hamrén

Zlatan avviser kritikken mot RBK-sjefen.

DIGG MED FRI: Zlatan Ibrahimovic er skuffet over at VM glapp, og synes det er lenge til neste kvalik. Og det krever mye å være på landslaget. Men Erik Hamréns inntreden har mindre å gjøre med at svensken vurderer å droppe landslaget.Foto: SCANPIX/AFP/JONAS EKSTROMER
DIGG MED FRI: Zlatan Ibrahimovic er skuffet over at VM glapp, og synes det er lenge til neste kvalik. Og det krever mye å være på landslaget. Men Erik Hamréns inntreden har mindre å gjøre med at svensken vurderer å droppe landslaget.Foto: SCANPIX/AFP/JONAS EKSTROMER Vis mer

||| (Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic slapp en bombe på nabofolket i forrige uke, da han avslørte at han ikke er sikker på om han vil spille mer for det svenske landslaget.

Eller rettere sagt, da påtroppende landslagssjef Erik Hamrén avslørte det. Zlatan var som ventet utelatt fra troppen, men nyheten om at han kan ha spilt sin siste landskamp var lite velkommen. Og Barcelona-spissens agent og venn Mino Raiola mente Hamrén forverret situasjonen ved å legge press på ham.

Men vurderingen har ingenting med Hamrén å gjøre, hevder Zlatan selv.

Kan ikke mye om Hamrén
- Det er noe jeg har fundert på lenge, det er ikke noe som har dukket opp bare fordi Hamrén har tatt over. Det har jeg forklart for ham. Jeg har ikke tatt noen beslutning ennå, så jeg kan ikke gi svar i dag. Det er mye som påvirker. Jeg har snakket mye med folk rundt omkring som betyr mye for meg, sier Ibrahimovic i et intervju med Svenska Dagbladet.

- Det er en kombinasjon av mange årsaker. Familien, kroppen, og du må gi alt hver gang du kommer til landslaget, det er derfor du er der. Kan man ikke gi 100 prosent blir det vanskelig. Vi tok oss ikke til VM. Det har også påvirket. Neste viktige kamp er når? Om et år? Vi får se, utdyper svensken.

Ibrahimovic avviser samtidig kritikken fra agenten mot Erik Hamrén, for måten nyheten ble sluppet i Sverige.

- Hamrén sa at han ikke ville begynne sin første pressekonferanse med å ikke være åpen om dette. Det er en sak mellom meg og ham, sier Zlatan, og avviser at han er forbannet, eller at han ikke vil ha Hamrén som sjef.

- Jeg kan ikke så mye om ham. Jeg vet at han har vært trener i Rosenborg, og at han var i Danmark før det. Jeg snakket litt med Lagrell som ga meg kandidatene. Det ble Hamrén. Jeg håper han kan fortsette med det Lagerbäck har bygget opp, det som har gjort landslaget såpass bra. Det er derfor vi har lykkes så bra til å være en liten nasjon. Om Hamrén vil endre på alt, noe jeg ikke tror, da vet jeg ikke, sier Zlatan, og ønsker samtidig RBK-sjefen hjertelig velkommen på besøk til Barcelona.

Skjønt med fri
Mer kritisk er svenskenes største stjerne til at Marcus Allbäck ligger an til å bli landslagets assistent.

- Jeg vet ikke om det blir seriøst. Allbäck har aldri vært trener, han er fortsatt aktiv. Jeg vet ikke. Jeg vet ikke om det høres seriøst ut eller ikke, sier han.

Fotballpresident Lars-Åke Lagrell har uttalt at han er sikker på at Zlatan er tilbake når EM-kvaliken starter til høsten. Foreløpig er spissen veldig fornøyd med å ha fri mens resten av laget er på landslagssamling.

- Skjønt. Jeg har tre dager fri. Jeg nyter det, sier Zlatan.

VELKOMMEN: Zlatan avviser kritikken mot Hamrén, og ønsker ham velkommen til Barcelona også.
Foto: Håkon Eikesdal
VELKOMMEN: Zlatan avviser kritikken mot Hamrén, og ønsker ham velkommen til Barcelona også. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media