Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Dette er en stor bragd for Tottenham

Nå håper Harry Redknapp at de slipper å møte Barcelona.

MÅLLØST OPPGJØR: Tottenham gikk målløse av banen, men etter seieren i Milano gikk laget videre i Champions League. Foto: (AP Photo/Matt Dunham)
MÅLLØST OPPGJØR: Tottenham gikk målløse av banen, men etter seieren i Milano gikk laget videre i Champions League. Foto: (AP Photo/Matt Dunham) Vis mer

(Dagbladet): Tottenham-AC Milan 0-0 (0-0) Tottenham videre med 1-0 sammenlagt.

- Du ser på klokken og venter på at kampen skal bli ferdig, fordi det er en stor bragd at denne klubben er blant de siste åtte lagene, sa Redknapp etter kampen til ITV1 ifølge sportinglife.

Milan kom til White Hart Lane vel vitende om at de trengte å score minst et mål. Med spillere som Zlatan, Robinho og Pato på topp, var det nok mange som trodde at mulighetene ville bli mange. Det ble istedet en sjansefattig kamp med få sjanser til begge lag.

Milan var nærmest i den første omgangen etter at William Gallas reddet på streken.

Vil ikke møte Barcelona Harry Redknapp håper laget hans slipper å møte Barcelona i neste runde.

- Jeg så kampen mot Arsenal, og Barcelona var utrolige. De fikk et lag som spiller andre lag i serien vår i hjel med sitt pasningsspill, se ut som de var helt ute av det, sier Redknapp.

- Det er et lag du ikke vil møte for tiden, men uansett hvem vi møter, så er det fantastisk for oss å være i kvartfinalen.

Crouch ble matchvinner i det første møtet, og var storfornøyd etter kampen.

- Dette er stort for klubben, jeg er så fornøyd. Jeg ser virkelig fram til fortsettelsen, sier Crouch til Viasat Sport.

Forsvaret til Tottenham gjorde en god kamp, og nektet gjestene å komme til mange sjanser.

- I dag handlet det bare om forsvaret, de var fantastiske. Det var fortjent at vi gikk videre etter to kamper, sier Crouch.

Ser du på Wenger? Tottenham-fansen møtte opp på White Hart Lane med banneret: "Ser du på Wenger?", med en klar hentydning til at Arsenal ikke blir å se i kvartfinalen.

Flamini fikk en velkomst som forventet etter skrekktaklingen på Corluka i det første møtet, og ble buet ut hver gang han hadde ballen.

Milan fikk førsteomgangs største sjanse etter 26 minutter. Pato tok med Tottenham-keeper Gomes på tur, og la ut ballen 45 grader til Robinho. Avslutningen til brasilianeren gikk via et Tottenham-bein og inn til William Gallas, som beinet ballen akrobatisk vekk fra streken.

Tottenham var naturlig nok fornøyd med tingenes tilstand, og hadde ikke noen store sjanser i kampen. Det ble mange oppspill mot Crouch som fikk en vanskelig jobb på topp.

Like før slutt kunne Robinho gitt Milan ekstraomganger, men ballen gikk like over målet til Gomes.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling