Dette er Englands mest ettertraktede spillere

Steven Gerrard er mest ønsket.

(Dagbladet.no:) Steven Gerrard er en av Englands mest respekterte spillere. Han er også en de mest fryktede, av motstanderne.

Det er kanskje derfor han topper ønskelista til engelske supportere. En tredjedel svarte Steven Gerrard da de ble spurt av Sky Bet om hvem de har mest lyst til å se i sin klubb.

Thierry Henry, som denne uka kom tilbake fra skade og spilte fantastisk, kapret andreplassen, med 30 prosent av stemmene.

Ronaldinho er første spiller på lista som ikke er i Premier League. Han fikk 24 prosent av stemmene, litt mer enn Wayne Rooney og Frank Lampard, skriver Sky Sports.

Men supporterne må nok nøye seg med våte drømmer. Ingen av disse spillerne er til salgs i dette overgangsvinduet, og det skal nok mye til for å lokke dem fra sine klubber i vinter.

Toppmøte i helga

De to mest ettertraktede, Gerrard og Henry, møtes til helga, når Liverpool og Arsenal skal kjempe om å gå videre til FA-cupens fjerde runde.

- Trekningen kunne godt vært litt snillere, men det viktigste er at vi spiller hjemme, sier Gerrard, vel vitende om at Anfield har vært en sikker festning i lang, lang tid.

PÅ TOPPEN AV ØNSKELISTA: Steven Gerrard er den spilleren flest andre fans vil ha til klubben sin. Foto: AP
PÅ TOPPEN AV ØNSKELISTA: Steven Gerrard er den spilleren flest andre fans vil ha til klubben sin. Foto: AP Vis mer

Sky Bet spurte også supporterne om hvilken manager, bortsett fra han som styrer i deres egen klubb, de respekterer mest.

Aston Villas Martin O\'Neill topper den lista med 18 prosent av stemmene, foran Sir Alex Ferguson, José Mourinho og Arsene Wenger.

Si din mening

Hvilken klubb holder du med og hvem har du mest lyst til å se på ditt lag?

POPULÆR: Thierry Henry er også en mann supportere vil se en annen drakt.