RETT I BAKKEN: Kroatia-spillerne er flere meter unna Altintop, men Real Madrid-spilleren gikk likevel rett i bakken og var rasende for at han ikke fikk straffe. Skjermdump: YouTube
RETT I BAKKEN: Kroatia-spillerne er flere meter unna Altintop, men Real Madrid-spilleren gikk likevel rett i bakken og var rasende for at han ikke fikk straffe. Skjermdump: YouTubeVis mer

Dette er et av tidenes dårligste filmeforsøk

Hamit Altintop prøvde å lure seg til straffe mot Kroatia.

(Dagbladet): Tyrkia gikk på en skikkelig smell hjemme mot Kroatia på fredag, og tapte hele 3-0 i den første av totalt to play-off-kamper til EM-kvaliken.

Hamit Altintops pinlige forsøk på å filme seg til straffe i den første omgangen oppsumerer egentlig Tyrkias innsats i kampen best.

YouTube: Her kan du se det pinlige svalestupet.

Det var spilt 28. minutter da Real Madrid-spilleren gikk i bakken. Kroatia hadde allerede tatt ledelsen da Altintop fikk ballen i feltet, men den tidligere Bayern München-spilleren fikk et langt touch og ballen var på vei over dødlinja.

Nærmeste kroat var tre meter unna da Altintop plutselig mistet fotfestet og falt som en sekk i bakken. Filmeforsøket var så dårlig at ikke en gang lagkameratene orket å protestere.

Gult kort fikk han imidlertid ikke.

Returkampen mellom Kroatia og Tyrkia spilles i Zagreb på tirsdag.