Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Dette er et skikkelig kupp for QPR

Park forlater Manchester United etter sju år.

- BLIR EN SUKSESS: Sir Alex Ferguson er overbevist om at Ji-Sung Park kommer til å slå til i sin nye klubb. Her poserer sørkoreaneren sammen med manager Mark Hughes og styreleder Tony Fernandes. Foto: (AP Photo/Matt Dunham)
- BLIR EN SUKSESS: Sir Alex Ferguson er overbevist om at Ji-Sung Park kommer til å slå til i sin nye klubb. Her poserer sørkoreaneren sammen med manager Mark Hughes og styreleder Tony Fernandes. Foto: (AP Photo/Matt Dunham) Vis mer

Ji-Sung Park forlater Manchester United etter sju år i klubben. Sørkoreaneren har skrevet under for Queens Park Rangers.

Midtbanespilleren har signert en toårskontrakt, opplyser QPR. Overgangssummen er ikke offentliggjort, men ifølge britiske medier skal den ligge på rundt 5 millioner pund (47 millioner kroner).

- Dette er et skikkelig kupp for QPR, sier manager Mark Hughes.

Park Ji-sung ble hentet til Manchester United fra PSV Eindhoven i 2005. Han har spilt 100 landskamper for Sør-Korea.

- Han er profesjonell til fingerspissene og en fantastisk fyr. Han har aldri sviktet oss i de store kampene. Dessverre kunne jeg ikke gi ham det antallet kamper han ønsket seg. Alle i Manchester United ønsker ham lykke til i fortsettelsen, og jeg er sikker på at han blir en stor suksess i QPR, sier sir Alex Ferguson til manutd.com.

Queens Park Rangers reddet plassen i den engelske eliteserien i siste serierunde og er klar for en ny sesong på toppnivå.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media