Dette er etappene Kristoff har vinnersjanser på

Johan Kaggestad om Tour de France-etappene.

STILLE FØR STORMEN:  Alexander Kristoff sammen med kona Maren Kommedal og sønnen Leo. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
STILLE FØR STORMEN: Alexander Kristoff sammen med kona Maren Kommedal og sønnen Leo. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

TV 2-ekspert Johan Kaggestad fulgte offentliggjøringen av neste års Tour de France-etapper onsdag. Etterpå la han ikke skjul på at han har tro på Alexander Kristoff.

- Det er 13,3 kilometer med brostein rytterne skal forsere neste år. Det er avslutninger på sju fjelltopper, og Kristoff har vinnersjanser på åtte etapper, oppsummerte Kaggestad det han fikk høre fra Paris og rittdirektør Christian Prudhomme.

Han fikk også høre at Sky-rytteren Chris Froome var raskt ute med å skrive på Facebook at han ikke likte opplegget, og at han ville vurdere å droppe hele Touren og i stedet satse på Giro d'Italia og Vuelta a España.

Som alle andre slo også Kaggestad fast at neste års Tour de France først og fremst blir et ritt for rytterne som er gode i fjellene. Han ramset opp Alberto Contador, Vincenzo Nibali og Chris Froome som de største favorittene sammen med Joaquim Rodríguez.

Mange sjanser Johan Kaggestad la ikke skjul på at han har tro på flere Kristoff-triumfer.

- Kristoff har åtte vinnersjanser, slik jeg ser det. Han kan vinne 2.-, 4.-, 5.-, 6.-, 7.- 13.- og 15. etappe. Han kan selvsagt også vinne den siste etappen i Paris, slo sykkeleksperten fast på direkten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer