Dette er garantert den morsomste fotball-kalenderen du har sett

Mourinho som playboy-bunny eller Wenger som Marilyn Monroe?

ET STYKK SEXY KALENDER: Sir Alex Ferguson i barings og cowboyhatt, José Mourinho som playboy-bunny eller brødrene Neville som kunstløp-par? «Sexy Football calendar 2014» har alt sammen. Den festlige kalenderen er laget av bildekunstneren James Husbands, og har også hysteriske bilder av blant andre Roy Keane og Didier Drogba. For å kjøpe kalenderen, må du besøke www.jameshusbands.com. Alle bilder: James Husbands
MY PRECIOUS: FIFA-president Sepp Blatter koser seg med VM-trofeet. Bilde: James Husbands
SMÅFREKK: Arsene Wenger tar en Marilyn Monroe-pose, noe Thierry Henry åpenbart setter pris på. Bilde: James Husbands
STØDIG PAR: Brødrene Gary og Phil Neville som kunstløperpar. Bilde: James Husbands
VIL DU HA HÅRTØRREREN? Sir Alex Ferguson kopierer Brad Pitts legendariske positur fra filmen «Thelma And Louise», selvfølgelig med en hårtørrer lett tilgjengelig. Bilde: James Husbands
PLAYBOY-BUNNIES:: Roman «Hugh Hefner» Abramovitsj viser fram alle sine bunnies, eller trenere, som de også kalles. Bilde: James Husbands
I MARINEN...: UEFA-president Michel Platini sjarmerer marinesoldater. Bilde: James Husbands

(Dagbladet): I frykt for å skjære alle over en kam: Fotballspillere, eller trenere for den saks skyld, er kanskje ikke verken de mest selvironiske eller ydmyke menneskene der ute.

Det er nettopp derfor det blir desto festligere når noen har det moro på deres bekostning.

Britisk kunstner Dagbladet har fått lov til å bruke bilder fra «Sexy football calendar 2014», som er laget av den britiske kunstneren og illustratøren James Husbands.

Han har tidligere jobbet med folk som David Schwimmer og Gordon Ramsay, men nå har han altså konsentrert seg om å vise fotballheltene i småfrekke positurer.

Det er vanskelig å ikke trekke på smilebåndet av bildene som blant annet viser en dampende heit Sir Alex Ferguson i barings og med cowboyhatt, Arsène Wenger som sexy Marilyn Monroe og José Mourinho som misfornøyd playboy-bunny.

100 kroner Kalenderen koster ti pund (snaut 100 kroner), og kan bestilles fra hjemmesiden til James Husbands.

Hvis ikke fotball er din greie har Husbands også laget tilsvarende kalendere med stjerner fra rugby, cricket eller annen sport.