PÅ LETING ETTER NYE SPILLERE: Harry Redknapp søker etter nye spillere over hele Europa for å fortserke Queens Park Rangers. Foto: AP Photo/Sang Tan/NTB scanpix
PÅ LETING ETTER NYE SPILLERE: Harry Redknapp søker etter nye spillere over hele Europa for å fortserke Queens Park Rangers. Foto: AP Photo/Sang Tan/NTB scanpixVis mer

- Dette er grunnen til at jeg har leita over hele Europa etter nye spillere

Rasende Harry Redknapp etter sjokktapet for MK Dons.

(Dagbladet): Queens Park Rangers gikk på et ydmykende tap hjemme for tredjedivisjonslaget MK Dons tidligere i kveld. Lagets forsøk på en opphenting startet for sent, og London-laget måtte slukåret gå av banen med 2-4 på resultattavla.

Hjemmelaget stilte ikke med sine antatt beste spillere, men sendte likevel et godt lag ut på gressmata. Etter kampen ble Queens Park Rangers-manager Harry Redknapp spurt om laget var godt nok til å slå MK Dons.

- Absolutt, selvfølgelig. Se på laget. Vi har en engelsk landslagskeeper, en høyreback fra Manchester United, venstreback Traore, Anton Ferdinand og Ben Haim bak. Granero fra Real Madrid, Ali Faurlin, som dere journalister forteller meg at mange klubber ønsker å kjøpe, Ji-sung Park fra Manchester United, Jamie Mackie, og jeg har Bothroyd og DJ Campbell. Selvfølgelig kan de slå et lag som er to divisjoner under oss, det er ikke noe dårlig lag, sier Redknapp ifølge SkySports.

- Jeg ga spillerne sjansen fordi noen av dem har kommet og banket på døra mi og sagt at de ønsker å spille, og med andre har jeg blitt fortalt at de er gode spillere. Vel, jeg ga de en sjanse, og de kastet den bort, sier Redknapp.

For liten tropp Etterpå ga han også noe som virket som et lite stikk til eierne. Harry Redknapp mener at troppen han besitter er for liten.

- Vet du hva? Det besvarer spørsmål. Ikke for meg - jeg visste svarene. Men kanskje det besvarer spørsmål til de som ikke visste, sier Redknapp og legger til:

- Folk sier at disse spillerne bør få spilletid og deres agenter sier at de burde få muligheten. De fikk muligheten. Jeg har sagt hele tiden at vi trenger å forbedre oss. Det er grunnen til at jeg har søkt over hele Europa for å signere spillere. Jeg plukket ikke et lag som skulle tape, jeg plukket et lag som skulle beseiret MK Dons, sier Redknapp.