Dette er håndballens nye sesongplan

Follo er klar for eliteserien i håndball for kvinner. Det er en av konsekvensene av håndballforbundets ferske plan for avslutningen på inneværende sesong.

VIL FORTSETTE: Ni kamper mangler for at alle lag har møtt hverandre én gang i eliteserien, mens to kamper mangler i 1. divisjon kvinner. Målet er at Marta Tomac og resten av spillerne skal fullføre sesongen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix / NTB
VIL FORTSETTE: Ni kamper mangler for at alle lag har møtt hverandre én gang i eliteserien, mens to kamper mangler i 1. divisjon kvinner. Målet er at Marta Tomac og resten av spillerne skal fullføre sesongen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Håndballforbundet opplyser om beslutningene som nå er tatt rundt topphåndballen på kvinnesiden på sine nettsider mandag.

Per nå er det ikke aktuelt å avblåse sesongen. I stedet legges det opp til både avslutning av grunnserien, et mini-sluttspill og avvikling av NM-finalen mellom Vipers og Sola i mai.

Forbundsstyret har besluttet at en seriemester i eliteserien skal kåres med utgangspunkt i tabellen etter halvspilt serie. Også i 1. divisjon blir tabellen etter halvspilt sesong den endelige.

Ni enkeltkamper mangler for at alle lag har møtt hverandre én gang i eliteserien, mens to kamper mangler i 1. divisjon kvinner. Follo topper tabellen i 1. divisjon og er i likhet med opprykksrivalene i mål med halvspilt sesong. Dermed kunne klubben juble for opprykk mandag.

– Det er klart dette gir gode følelser, sier sportslig leder Christer Hovdsveen Halvorsen til NTB.

Han avviser at opprykket har en bismak.

– Vi får ikke vond smak i munnen av dette og støtter oss på at forbundet treffer de rette beslutningene. Dette er stor stas og en motivasjonsboost i en ellers vanskelig sesong, sier Hovdsveen Halvorsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer