- Dette er helt fantastisk

Henning er på pallplass i Japan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Henning Solberg kjører for sin tredje pallplassering i karrieren. Etter at 20 fartsprøver er unnagjort, ligger storebror Solberg på 3. plass.

Og så mange av de største favorittene har kjørt ut eller brutt at Henning har svært gode sjanser til å beholde plassen på podiet.

- Dette er helt fantastisk, siden det er første gang jeg kjører her. Løypene passer meg bra, selv om det er vanskelig siden jeg ikke har vært her før, sier Henning til WRC.com.Han har nå tre og et halvt minutt å gå på i forhold til argentinske Luis Perez Companc. Mye skal gå galt om Henning mister dette på de sju fartsprøvene som kjøres søndag.

Sterkt av Petter

Sebastien Loeb kjørte ut tidligere i dag, og havnet dermed på den lite ettertraktede lista hvor også Marcus Grönholm, Petter Solberg og Jari-Matti Latvala befinner seg.

Selv om lillebror Petter ikke har noe å kjøre for lenger, imponerte han likevel lørdag, skriver NTB. Han kjørte inn til beste tid tre ganger på rad (SS14-16) og vant også SS18. Men etter fredagens uhell raste han nedover på listene.

Etter at Grönholm brøt på fredag, hadde Loeb alle tiders mulighet til å overta VM-ledelsen - men den sjansen endte i grøfta i natt, norsk tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.