- Dette er helt forferdelig

Bjørnar Holmvik mister sesongstarten etter benbrudd.

BRAKK FOTEN: Bjørnar Holmvik brakk på fredagens trening et ben i foten, og mister med det sesongstarten. Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix
BRAKK FOTEN: Bjørnar Holmvik brakk på fredagens trening et ben i foten, og mister med det sesongstarten. Foto: Svein Ove Ekornesvaag / ScanpixVis mer

(Dagbladet): Sandnes Ulfs venstreback Bjørnar Holmvik mister de første åtte ukene av Tippeligaen med et benbrudd i foten.

- Dette er helt forferdelig, og kommer på et veldig dårlig tidspunkt i forhold til alt, sier 26-åringen til Stavanger Aftenblad.

Det var på fredagens trening at den tidligere Stabæk- og Brann-spilleren var uheldig da han skulle slå et innlegg. Han kom i stor fart ned sidelinja, og da han satt ned stamfoten hørte han et knekk.

- Det gjorde ikke veldig vondt, men jeg antok at det var noe galt. Da jeg tok av meg skoen, kjente jeg at det ikke var bra, sier Holmvik.

EN AV DE BESTE: Sandnes Ulf-trener Asle Andersen sier at Holmvik har vært en av klubbens beste i sesongoppladningen. Foto: Erik Berglund / Dagbladet
EN AV DE BESTE: Sandnes Ulf-trener Asle Andersen sier at Holmvik har vært en av klubbens beste i sesongoppladningen. Foto: Erik Berglund / Dagbladet Vis mer

Sandnes Ulf-trener Asle Andersen sier at benbruddet er et stort tap for den nyopprykkede klubben.

- Han har vært en av våre beste i oppkjøringen, og er den eneste i troppen vår som har bevist at han har elitenivået inne over tid. Med den erfaringen, og slik han har bidratt i oppkjøringen, er dette et tap for oss, sier Andersen til Rogalands Avis.

Holmvik skal opereres i foten før helgen, og håper å være tilbake til EM-pausen i slutten av mai.

- Det nytter ikke å grave seg ned. Nå må jeg bare glemme dette og se framover. Heldigvis var det ikke et leddbånd eller leggen som røk, sier Holmvik.