Dette er «hjernen», som overraskende tar en pause før sesongens viktigste kamp

Zeljko Buvac (56) er ferdig for sesongen. Og nå er framtida hans usikker.

JOBBET SAMMEN I 17 år: Zeljko Buvac (t.v.) og Jürgen Klopp har jobbet sammen siden dagene i tyske Mainz. Nå er det foreløpig slutt. Foto: AFP PHOTO / Paul ELLIS / NTB Scanpix
JOBBET SAMMEN I 17 år: Zeljko Buvac (t.v.) og Jürgen Klopp har jobbet sammen siden dagene i tyske Mainz. Nå er det foreløpig slutt. Foto: AFP PHOTO / Paul ELLIS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Bare to dager før den viktige Champions League-semifinalen mot Roma, kommer beskjeden som vekker oppsikt i Liverpool: Assistenttrener Zeljko Buvac vil ikke være en del av klubben resten av sesongen.

Det startet med at engelske tabloider meldte at Buvac, som har jobbet med Liverpool-manager Jürgen Klopp i 17 år, var ferdig i klubben. Noen timer seinere kom kontrabeskjeden om at Buvac fortsatt er ansatt i klubben, men at han ikke vil jobbe ut sesongen «av personlige grunner».

Timingen kunne knapt vært verre for de røde, som har 5-2 å gå på fra Anfield mot Roma i Champions League.

Det var engelske Daily Star som kom med nyheten om at Buvac var ferdig i klubben. Tabloidavisa hevdet at bosnieren hadde bestemt seg for å slutte etter en krangel med Klopp.

Avisa hevdet også at duoen hadde sluttet å snakke med hverandre under kamper og at Buvac også ble ekskludert fra taktiske møter. Det ble også hevdet at assistenten ikke lenger var involvert i laguttaket.

Ikke ferdig

Seinere kom altså meldingen fra journalister tett på Liverpool, som fortalte at Buvac ikke er helt ferdig med klubben. Liverpool-spillerne ble informert om situasjonen på trening søndag. Buvac var også til stede under Stoke-kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer