STORT TRYKK: Ole Gunnar Solskjær sa på dagens pressekonferanse at han merker hvor mye helgas kamp mot Swansea betyr for folk i Cardiff.  Foto: Marte Christensen / NTB scanpix
STORT TRYKK: Ole Gunnar Solskjær sa på dagens pressekonferanse at han merker hvor mye helgas kamp mot Swansea betyr for folk i Cardiff. Foto: Marte Christensen / NTB scanpixVis mer

- Dette er hva fotball handler om for meg

Ole Gunnar Solskjær før hatoppgjøret.

(Dagbladet): I morgen er det derby i Wales mellom Swansea og Cardiff. Ole Gunnar Solskjær forteller at laget ikke har forberedt seg på en annet måte enn normalt før kampen, men forteller at det blir et spesielt oppgjør.

- Du kjenner og vet at dette er mer enn bare ett derby. Det er hva fotball handler om for meg, sier Solskjær på dagens pressekonferanse, ifølge klubbens offisielle Twitter-konto.

- Dette er kampen som betyr mest for folk sør i Wales. Jeg har fått så mange lykkeønskninger før kampen på lørdag, det er fantastisk, sier Solskjær.

Begge rivalene er i svak form. Cardiff snudde en vond trend ved å vinne for første gang på åtte kamper i ligaen. Swansea har på sin side en fattig seier på de ti siste kampene.

Ole Gunnar Solskjær fokuserer ikke på hva motstanderen gjør.

- Det er viktig at vi fokuserer på oss selv og spiller vår egen fotball. Du ser at guttene er fokusert på det, sier Solskjær.

Cardiff ligger nest sist med 19 poeng. Swansea er nummer 12 med 24 poeng.

Det første oppgjøret i Cardiff endte med en 1-0-seier til hjemmelaget.