VISER SEG FRAM: Erik Huseklepp imponerer tidvis med sine kvikke "danseføtter" i Portsmouth. Manageren er ikke fullt så imponert over de defensive bidragene. 
Foto: Erlend Aas / Scanpix
VISER SEG FRAM: Erik Huseklepp imponerer tidvis med sine kvikke "danseføtter" i Portsmouth. Manageren er ikke fullt så imponert over de defensive bidragene. Foto: Erlend Aas / ScanpixVis mer

- Dette er ikke Erik Huseklepp-show

Men får managerskryt etter 3-4-tap mot West Ham. Carew utelatt fra troppen.

(Dagbladet): Erik Huseklepp begynner å bli varm i Portsmouth-trøya.

Han imponerte med innhoppet i debutkampen mot Bristol City, han skuffet i den påfølgende hjemmekampen mot Cardiff, og i går var han involvert i to av målene da Portsmouth tapte 3-4 borte mot West Ham.

At Huseklepp er utstyrt med langt flere offensive enn defensive fibre er en kjent sak her hjemme - men Portsmouth-manager Steve Cotterill håper på litt mer balanse framover.

- Dette er ikke «Erik Huseklepp Show», han er en del av et lag. Men han var god framover, han må bare bli bedre den andre veien, sier Cotterill ifølge VG.

Huseklepp ble byttet ut etter 78 minutter.

Manageren er uansett innstilt på at nordmannen vil trenge litt tid på å bli vant med Championship.

- Han er en ung gutt. I debuten kom han inn og hadde danseføtter, han var elektrisk. Så hadde han en middels kamp lørdagen etter. Men da var hele laget middelmådig, så han skilte seg ikke ut i forhold til de andre. Han vil gjøre det bra for oss så fort vi får integrert ham i laget, sa Cotteroll til lokalavisa The News før landskamppausen.

Mens Huseklepp fikk vist fram noen av sine kvaliteter i går, fikk ikke John Carew engang plass på benken. Manager Sam Allardyce brukte overgangsvinduet til å hente spillere som David Bentley, George McCartney, Joey O'Brien, Papa Bouba og Henri Lansbury, og dermed er konkurransen om plassene blitt ytterligere skjerpet.

I tillegg ble ikke spissen Carlton Cole solgt, tross interesse fra blant annet Galatasaray.

I går slo det uheldig ut for Carew, som fortsatt mangler litt på å komme tilbake i full kampform.

- Årsåken (til at han ikke var i troppen) er er den latterlige beslutningen fra Football League som gjør at vi ikke får ha flere enn fem innbyttere denne sesongen. Det betyr at vi må skuffe spillere, sier Allardyce ifølge VG.

IKKE I TROPPEN: John Carew var ikke en del av West Hams 16-mannstropp mot Portsmouth i går. 
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
IKKE I TROPPEN: John Carew var ikke en del av West Hams 16-mannstropp mot Portsmouth i går. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer