SKADD:  Lionel Messi sto over Argentinas to privatlandskamper på grunn av skade. Ifølge spanske rapporter friskmeldes Messi til seriespill i helga. Foto:   Patrick Smith/Getty Images/AFP
SKADD: Lionel Messi sto over Argentinas to privatlandskamper på grunn av skade. Ifølge spanske rapporter friskmeldes Messi til seriespill i helga. Foto: Patrick Smith/Getty Images/AFPVis mer

- Dette er ikke et mysterium. Han har vondt

Landslagssjefen om Messi.

(Dagbladet): Lionel Messi (27) sliter med en vond fot og fikk ikke spilletid da Argentina vant 2-1 mot Ecuador i går.

- Det er ikke noe mysterium. Messi har vondt i foten og får smerter da han har på sko, sier den argentinske landslagssjefen Gerardo «Tata» Martino ifølge Deportes Telam.

Betent Skaden skal ha skjedd i Barcelonas returkamp mot Manchester City i Champions League 18. mars, men likevel stilte Messi til El Clasico mot Real Madrid 22. mars. Smerten skal derimot ha vært så store at han ikke stilte i Argentinas privatlandskamp i går.

Ifølge Marca skal det være en betent fot som plager 27-åringen.

Messi sto også over mot privatlandskampen mot El Salvador nylig, men Barcelona-stjerna skal likevel være klarert for seriespill med klubblaget når landslagspausa er over.

Optimist Barcelona møter Celta Vigo søndag. Midtstopper Gerard Pique tror Messi blir klar.

- Jeg har snakket med ham, og jeg er optimist. Jeg tror han kan spille mot Celta. Når alt kommer til alt avhenger det av hvordan han føler seg resten av uken. Avgjørelsen bør tas av det medisinske apparatet, men jeg har på følelsen at han spiller, sier Pique.

Messi har vært i fantastisk form siden nyttår, og har tatt over som toppscorer i La Liga. Han har 32 fulltreffere på 28 kamper, ett mer enn Cristiano Ronaldo. Barca har vunnet ni av de siste ti og leder serien med fire poeng.

Ifølge spansk presse oppsto Messis skade i duell med Manchester City-spiller Martín Demichelis.