Dette er ikke fair play, Playfair

Hockeytrener knekte to køller i raseri mot dommeren.

||| (Dagbladet): Den kanadiske hockeytreneren Jim Playfair mistet hodet fullstendig da en av spillerne hans fikk matchstraff.

Den tidligere NHL-spilleren og -treneren er nå sjef for AHL-laget Abbotsford Heat. I helga gikk de på en lei 0-4-smell mot Hamilton Bulldogs.

Og da Heat-spiller J.D. Watt fikk matchstraff for å ha kjørt på Bulldogs-målvakt Cedrick Desjardins, ble Playfair rett og slett temmelig sinna.

Han diskuterte først saken med dommer Jamie Koharski. Det førte ikke fram, tvert imot fikk han straff for ufin språkbruk.

Uten at det fikk ham til å telle til ti. 45-åringen brølte ukvemsord, rev til seg en kølle fra en av spillerne på benken og knekte den med flere slag i vantet.

Kastet jakkaHan var nær ved å falle ned, men reddet seg ved å støtte seg på en av spillerne sine - som så ut til å ta det hele med knusende ro.

Men Playfair, som tidligere har vært trener for Calgary Flames og før det spiller for Edmonton Oilers og Chicago Blackhawks, var ikke ferdig. Han fortsatte å smelle mot dommeren, mens han sleit av seg dressjaka i Hulk-stil.

Og i fall dommeren ikke hadde fått med seg at treneren var noe uenig i avgjørelsen hans, lente Playfair seg over et par spillere, fikk tak i enda en kølle, satte en fot på kanten av vantet og hamret løs igjen.

- Feil avgjørelseKølle nummer to flagret i bruddstykker utover isen, og Playfair fikk matchstraff.

Og dersom noen fortsatt skulle være i tvil om hva han egentlig mente, forklarer han til Abbotsford News, gjengitt av Calgary Herald:

- Det var en feil avgjørelse av dommeren.

Han kunne jo sagt det med en gang. Men da ville han neppe blitt en like stor hit på YouTube.