Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Dette er ikke noe fantastisk United-lag

Mener Deschamps. Men Rooney tar gjerne Barcelona i kvarten.

GJØR JOBBEN: Javier Hernandez og Wayne Rooney sørget for at Manchester United igjen er klare for kvartfinalene i Champions League. Der tar Rooney gjerne hvem som helst.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES
GJØR JOBBEN: Javier Hernandez og Wayne Rooney sørget for at Manchester United igjen er klare for kvartfinalene i Champions League. Der tar Rooney gjerne hvem som helst.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES Vis mer

(Dagbladet): Manchester United satte hjemmefansens nerver på prøve hjemme mot Marseille i går kveld, men tok seg likefullt greit videre takket være to scoringer av stadig mer lovende Javier Hernandez.

- Dette er ikke et fantastisk United-lag, men vi klarte ikke å utnytte det. Det er beklagelig, sa Marseilles-manager Didier Deschamps etter kampen, og det er nok en følelse flere motstandere av denne sesongens Ferguson-årgang har sittet igjen med.

Men resultatene taler etter hvert for seg selv.

Wayne Rooney mener nå at Manchester United er i stand til å slå hvem som helst i Champions League, og svarer ifølge Independent på denne måten da han blir spurt om han frykter å trekke Barcelona i kvartfinalen:

- Jeg tror at om du vil vinne denne turneringen, så må du kunne spille mot hvem som helst og slå dem. Vi føler oss trygge på at vi kan vinne uansett hvem vi får. Vi føler oss trygge på at vi kan slå dem.

Hernandez-skryt
Rooney måtte finne seg i å bli stilt litt i skyggen av Javier Hernandez i går kveld, da den lille meksikaneren økte målantallet sitt til 16 på 17 kamper med sine to nettkjenninger mot Marseille.

- Hernandez er utrolig, bevegelsene hans - og gutten har bare mål i seg, sier Alex Ferguson, ifølge Sky Sports.

- Vi trodde det skulle ta litt tid for ham å tilpasse seg, og at vi ville bruke ham mest som innbytter. Nå varer han i 90 minutter og gir oss gode alternativer, sier Ferguson.

Forsvarstrøbbel
Mer bekymringsfullt for skotten er kanskje forsvarsspillet, som lider under skadeproblemene som har rammet Nemanja Vidic, Rio Ferdinand og nå også John O'Shea.

Spesielt Chris Smalling virket litt usikker mot franskmennene i går.

FORNØYD FRAMOVER: Alex Ferguson liker alternativene Rooney og Hernandez gir ham, mer hodebry får han med forsvaret.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples
FORNØYD FRAMOVER: Alex Ferguson liker alternativene Rooney og Hernandez gir ham, mer hodebry får han med forsvaret.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples Vis mer

- Det var litt nervøst. Det er en mangel på, hvordan skal man si det - forståelse mellom spillerne. Vi måtte endre på backfireren gud vet hvor mange ganger, sier Ferguson, ifølge Guardian.

- Smalling lærer mye om dagen. Han gjorde et par feil, men forhåpentligvis vil han komme styrket ut av det, for han ønsker å lære, sier skotten.

Neville?
O'Shea startet kampen i går, men forlot banen med strekk. Samme skade rammet innbytter Rafael.

Det fikk noen til å nevne Gary Neville for Alex Ferguson, til hoderistende reaksjon.

- Gary Neville? Han har lagt opp! Skal vi sjekke om Paul Parker kan spille, også?, utbrøt United-manageren.

Uansett må Alex Ferguson klekke ut en ny forsvarsplan kjapt, for allerede lørdag venter Bolton i Premier League på Old Trafford.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling