Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Dette er jævlig for Vålerenga

Lørenskog tok nok en stor skalp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nyopprykkede Lørenskog fortsetter å imponere mot de store i eliteserien. Torsdag ble Vålerenga slått 2-1 i Jordal Amfi.

Vålerenga hadde Lørenskog på gaffelen helt til det gjensto drøyt fire minutter av kampen. Da utlignet Tom André Jacobsen til 1-1. To og et halvt minutt ut i spillerforlengelsen avgjorde Tobias Lindström kampen.

Det er ikke første gang denne sesongen at Lørenskog har banket en av favorittene. Storhamar ble slått 5-1 på Hamar, men det kan ikke måle seg med seier mot gamleklubben, mener LIK-trener Atle Olsen.

- Det er deiligere å slå gamleklubben. Jeg vet hvor jævlig dette er for Vålerenga. Jeg har spilt 13 år i den klubben, sier Olsen til NTB.

Han har jobbet mye med å få spillerne til å tenke positivt etter opprykket til eliteserien.

- Det er ingen hemmelighet bak dette. Vi jobber knallhardt og er mentalt sterke. Vi har troen på det vi holder på med, sier Olsen som har sluttspill som mål denne sesongen. Med 12 poeng på åtte kamper er Lørenskog i rute.

Drama i Stavanger

Stavanger er blitt straffet med busskjøring til bortekampene etter en rufsete seriestart. Torsdag la de inn søknad om flybilletter etter at Lillehammer ble slått 5-4. Seieren var av det dramatiske slaget. Gjestene fra OL-byen hadde utlignet Oilers 4-2-ledelse og kampen gikk mot spilleforlengelse. Klokken sto på 59.23 da Anders Myrvold spilte en genial tversoverpasning til Brendan Brooks som iskaldt satte inn sitt andre for kvelden.

- Det så lenge bra ut, men så rotet vi det til. Mot slutten presset vi med flere skudd. Heldigvis var det Brooks som fikk pucken til slutt. Han er i målform igjen, sier sportssjef Pål Haukali Higson til NTB.

På Hamar vant Storhamar 5-4 over Stjernen etter at gjestene fra Plankebyen ledet 4-2 etter 34 minutters spill. Antti Hildén ble matchvinner etter 48 minutter.

DETONERTE NY BOMBE: Fire minutter før slutt ledet Vålerenga, men så utliknet Tom André Jacobsen for Lørenskog. I forlengningen sørget Tobias Lindstrøm for en overraskende hjemmeseier. Foto: SCANPIX
DETONERTE NY BOMBE: Fire minutter før slutt ledet Vålerenga, men så utliknet Tom André Jacobsen for Lørenskog. I forlengningen sørget Tobias Lindstrøm for en overraskende hjemmeseier. Foto: SCANPIX Vis mer

Dermed rykket Sparta, som slo Frisk Asker etter straffer, fra Stjernen på toppen av tabellen og leder nå med seks poeng. De to østfoldlagene møtes i Sarpsborg lørdag.

Om Stjernen og Sparta har fått en god start på serien, har Comet slitt mer. Rekken på sju tap ble imidlertid brutt torsdag da Furuset ble slått 3-1 i Halden. Dermed er Oslo-laget jumbo med svakere målforskjell enn Comet. Begge lagene har tre poeng.

(NTB)

<B>BLE HELT:</B> Lørenskogs Tobias Lindstrøm jubler etter å ha avgjort torsdagens ishockeykamp på Jordal Amfi mot Vålerenga på «sudden death». Lørenskog vant 2 - 1.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!