Kjetil Jansrud er ihuga Liverpool-supporter

Dette er Jansruds Liverpool-drømmelag

Han er en av verdens beste alpinister, og bruker mye tid på å følge favorittlaget Liverpool tett. Sammen med Dagbladet har han satt opp sitt drømmelag i anledning Champions League-finalen mot Real Madrid.

LIDENSKAP: Det er ordet Kjetil jansrud bruker når han beskriver sitt forhold til Liverpool. Før finalen i Kiev på lørdag har han satt opp sitt eget drømmelag. Foto: NTB/Scanpix
LIDENSKAP: Det er ordet Kjetil jansrud bruker når han beskriver sitt forhold til Liverpool. Før finalen i Kiev på lørdag har han satt opp sitt eget drømmelag. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Alpinisten fra Vinstra er en svoren Liverpool-supporter, og bruker «lidenskap» som betegnelse på sitt forhold til klubben fra den røde delen av Merseyside.

- Jeg er vokst opp med Liverpool og har vært supporter hele livet. Jeg skal ikke påberope meg at jeg er på høyde med de som virkelig lever og ånder klubben i England, og for så vidt her i Norge også, men det er noe som har fulgt meg hele livet, sier Jansrud, som reiser til Kiev for å støtte sitt Liverpool i finalen.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer