- Dette er jo som å være tilbake der jeg var som aktiv i Manchester United

Solskjær stortrives i Cardiff.

MÅLGIVENDE: Mats Møller Dæhli. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix
MÅLGIVENDE: Mats Møller Dæhli. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær stortrives i maratonligaen. Men han var irritert ved pause i 1-1-kampen mot Fulham lørdag.

- Dette er jo på et vis som å være tilbake der jeg var som aktiv i Manchester United med kamper lørdag og onsdag. Det er dette jeg trives med, sier Solskjær til NTB.

- Hva synes du om Mats Møller Dæhli?

- Han sto jo bak mye av det vi gjorde framover på banen. Mot slutten fikk han krampe. Mats har utviklet seg veldig de 12-13 siste månedene, også fysisk. Han vil ha ballen uansett hvor trangt det er. Det liker jeg, og derfor gjør det heller ikke noe at han gjør noen feil, sier Solskjær.

- Vi kunne ha ligget under med to mål ved pause, men alt i alt var dette et rettferdig resultat. Jeg synes vi spilte en meget god 2. omgang. Han ser ikke England — Norge på Wembley. Han prioriterer naturlig nok skolestart for ungene i Cardiff.

Tamt Dæhli piffet opp et tamt Cardiff lørdag, men Solskjærs lag klarte bare 1-1 borte mot tabelljumboen. Begge klubbene rykket ned fra Premier League i mai.

Kenwyne Jones utlignet mot spillets gang etter 55 minutter. Inntil da hadde Fulham massert Cardiff knallhardt. Dæhlis korte stikkpasning sendte Jones alene med keeper. Hjemmelaget startet kampen med fire tap av fire mulige i høst. Men én gang måtte det snu.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer