Opphever utestengelsen fra europeisk spill

Dette er kaosklubben AC Milan

Det har vært kaotiske tilstander i den italienske storklubben de siste åra. Tidligere i sommer ble de utestengt fra europeisk spill, men i går kom kontrabeskjeden.

MILAN-JUBEL: Den italienske klubben ble i juni utstengt fra Europa League, men i går dømte Idrettens voldgiftsrett (CAS) utestengelsen som urimelig. Foto: Miguel Medina / AFP Photo / NTB Scanpix
MILAN-JUBEL: Den italienske klubben ble i juni utstengt fra Europa League, men i går dømte Idrettens voldgiftsrett (CAS) utestengelsen som urimelig. Foto: Miguel Medina / AFP Photo / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I midten av juni kunngjorde UEFA at Milan hadde brutt reglene for økonomisk fair play (FFP).

Milan, som kvalifiserte seg direkte til gruppespillet i Europa League etter at de havnet på sjetteplass i den italienske ligaen, ble utestengt fra europeisk spill i minst én sesong.

Som konsekvens skulle Atalanta ta klubbens plass i gruppespillet i år, mens Fiorentina, som kom på åttendeplass i Serie A, skulle gå inn i den andre kvalifiseringsrunden i Europa League.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer