Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette er Liverpools første sommerkjøp

Johnson vraket Chelsea.

VALGTE LIVERPOOL: Glen Johnson har blitt enig med Anfield-klubben om en overgang. 24-åringen kommer i fra Portsmouth. Foto: AP
VALGTE LIVERPOOL: Glen Johnson har blitt enig med Anfield-klubben om en overgang. 24-åringen kommer i fra Portsmouth. Foto: AP Vis mer

||| (Dagbladet.no): Portsmouth-back Glen Johnson har valgt Liverpool som sin nye arbeidsgiver. Dette bekrefter klubben på sitt eget nettsted.

Johnson koster Liverpool omtrent 195 millioner kroner, og deler av overgangssummen består av penger Anfield-klubben har utestående etter at Peter Crouch gikk til Fratton Park.

24-åringen var også sterkt ønsket av Chelsea, klubben han forlot til fordel for Portsmouth etter lite spilletid. Nå har altså Rafael Benitez trukket det lengste strået.

Johnson spiller regelmessig for det engelske landslaget, og er en offensiv høyreback. På Anfield skal han i første rekke konkurrere med Alvaro Arbeloa om plassen — om spanjolen ikke blir solgt tilbake til spansk fotball.

Real Madrid skal være interessert i å hente 26-åringen tilbake til Santiago Bernabeu hvor han spilte i 2004 og 2005.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media