Dette er mannen Premier League-spillerne har stemt fram flest ganger

Men Manchester United dominerer i antall.

EN USEDVANLIG INNHOLDSRIK KARRIERE: Steven Gerrard, her med troféet som årets spiller i 2006, har vært på årets lag åtte ganger siden Premier League-starten i 1992. Det er mer enn noen annen. Foto: David Davies/ PA/ NTB Scanpix
EN USEDVANLIG INNHOLDSRIK KARRIERE: Steven Gerrard, her med troféet som årets spiller i 2006, har vært på årets lag åtte ganger siden Premier League-starten i 1992. Det er mer enn noen annen. Foto: David Davies/ PA/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Vi snakker selvfølgelig om årets lag-avstemmingen i England, der samtlige spillere i den øverste ligaen setter opp sin drømme-ellever og dem med flest stemmer får plass på laget.

Reglene er sånn at man ikke kan stemme på spillere i egen klubb, altså er de elleve utvalgte spillerne de som har imponert motstanderne mest gjennom sesongen.

Vi snakker med andre ord om den aller mest prestisjetunge første-elleveren i løpet av et langt Premier League-år.

Listetoppen I år ble årets lag dominert av Chelsea-spillere. Hele seks av de elleve er fra laget som etter alt å dømme blir seriemestere, mens Manchester United, Liverpool, Tottenham, Southampton og Arsenal har hver sin representant.

Årets lag er derimot ikke helt representativt for det som har skjedd tidligere i Premier League-historien. Daily Mail har samlet den historiske statistikken over hvilke klubber spillerne på årets lag tilhører, og der troner Manchester United suverent på toppen.

75 ganger har Manchester United-spillere blitt plukket ut på årets lag, mens Arsenal er representert 42 ganger. Det er et hav av spillere ned til tredjeplasserte Chelsea også, som inkludert årets seks representanter har hatt spillere med på årets lag 29 ganger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.