Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette er mannen som kan bli Steven Gerrards erstatter i Liverpool

Takket nei til ny kontrakt.

ERSTATTER?: Den engelske avisa Daily Mirror lanserer Fabian Delph som mannen Brendan Rodgers vil ha som erstatter for Steven Gerrard. Foto: AFP PHOTO/JUSTIN TALLIS/NTB SCANPIX
ERSTATTER?: Den engelske avisa Daily Mirror lanserer Fabian Delph som mannen Brendan Rodgers vil ha som erstatter for Steven Gerrard. Foto: AFP PHOTO/JUSTIN TALLIS/NTB SCANPIX Vis mer

Liverpool-manager Brendan Rodgers skal ha funnet arvtakeren til kaptein Steven Gerrard (35).

Skal en tro Daily Mirror ønsker Rodgers at Aston Villa-stjernen Fabian Delph (25) skal bli den langsiktige erstatteren for klubbikonet Gerrard.

Delph har kontrakt med Villa ut sesongen. Mirror antyder at Rodgers står klar til å gjøre en overgang i januar.

Liverpool har denne sesongen begynt å matche sin store stjerne forsiktig. Gerrard har vært hvilt i flere kamper.

Aston Villa ønsker naturlig nok å beholde Delph, men både han og forsvarer Ron Vlaar kan komme til å forsvinne i januar, slik at Birmingham-klubben får penger for duoen.

Villa-manager Paul Lambert har allerede gitt sine speidere beskjed om å finne aktuelle erstattere på midtbanen og i forsvaret. Lambert trenger også angivelig en ny spiss.

Delph ble kåret til Aston Villas beste spiller sist sesong. Han har også spilt seg inn på Englands A-landslag. En skulder ute av ledd skapte trøbbel for Delph tidligere i høst, men spilleren er friskmeldt.

I oktober ble Delph tilbudt ny kontrakt på Villa Park, men 25-åringen er avventende i jakten på andre muligheter. Delphs agent Struan Marshall jobber også for Steven Gerrard.

Marshall har tette forbindelser til Anfield. I 2011 var han agenten da Stewart Downing ble hentet til Liverpool fra Aston Villa.

(NTB)