Dette er mannen som kan ha avslørt historiens største VM-skandale

- Helvete, jeg har fått to lag til VM, men jeg kan ikke si det til noen.

FIKSER: Wilsjon Raj Perumal er mannen som hevdet å vite at Kamerun kom til å tape 4-0 for Kroatia. Og han bør vite hva han snakker om. Han har nemlig lang fartstid innenfor miljøet. Foto: AFP PHOTO/ LEHTIKUVA/ KAISA SIREN / NTB SCANPIX
FIKSER: Wilsjon Raj Perumal er mannen som hevdet å vite at Kamerun kom til å tape 4-0 for Kroatia. Og han bør vite hva han snakker om. Han har nemlig lang fartstid innenfor miljøet. Foto: AFP PHOTO/ LEHTIKUVA/ KAISA SIREN / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Få med deg alt fra Brasil i VM direkte

(Dagbladet): Tidligere i dag kom nyheten om at Kamerun nå etterforsker sju spillere på sitt eget lag etter mistanker og anklager om kampfiksing i oppgjøret mot Kroatia i gruppespillet.

En tidligere kampfikser hevdet allerede før oppgjøret, i et intervju med det tyske magasinet Der Spiegel, at det kom til å ende 4-0 til kroatene og at en kamerunsk spiller kom til å bli utvist. Han fikk helt rett.

Og mannen som kom med disse opplysningene er heller ingen hvem-som-helst. Wilson Raj Perumal er nemlig beskrevet som en av verdens mest notoriske kampfiksere.

Gått gradene Han ble født i en landsby i Singapore på midten av 1960-tallet, men siden den gang har han sakte men sikkert gått gradene innenfor internasjonal kampfiksing.

I 2011 ble han arrestert i Finland etter at han ble mistenkt for å ha bestukket 11 spillere, men hans nettverk stoppet ikke i den finske ligaen.

Etter arrestasjonen bestemte Perumal seg for å samarbeide med myndighetene, og etter hvert har han også gitt ut en bok. Her forteller han i detalj om hvor langt kampfiksingen faktisk strekker seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer