Dette er milliardæren som kjøpte Ronaldo og Kaká

- Ikke som andre rikfolk.

VALGFLESK: Florentino Perez sparte ikke på valgløftene under presidentvalgkampen i Real Madrid - og så langt har han innfridd løftene. Foto: AFP
VALGFLESK: Florentino Perez sparte ikke på valgløftene under presidentvalgkampen i Real Madrid - og så langt har han innfridd løftene. Foto: AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no) Florentino Perez er en 62 år gammel sivilingeniør. Han er tidligere politiker, gift og og har tre barn. Perez ligger også på 397. plass over verdens rikeste personer.

Men fremfor alt er han Real Madrid-president.

Og han er ikke akkurat en president som lar byråkratiet styre og lang saksgang stagnere handlingene. 62-åringen gir gass i svingene og bare noen dager etter at han overtok (for andre gang) startet klubbsjappa å trykke Kaká og Ronaldo på Real Madrid-draktene.

Ronaldo som valgfleskDa Perez drev valgkamp for noen uker siden var fjorårets verdensener Cristiano Ronaldo en del av valgflesket. Nå ble det aldri noe valg siden han var den eneste kandidaten som klarte å stille med den økonomiske garantisummen på drøy 500 millioner kroner. Valgløftene er uansett ikke brutt - og det er mer i vente.

Navn som David Villa og Franck Ribery er blant stjernene som figurerer på ryktebørsen utenfor Santiago Bernabeu, og det kommer ikke til å stå på pengene.

Den styrtrike Real Madrid-sjefen er derimot ikke som andre milliardærer, ifølge dem som kjenner ham. Han har riktignok en luksusbåt som bærer konas navn «Pitina», men der stopper også glamouren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer