Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Dette er min Wembley-drøm

Bradley Wiggins er klar til å oppfylle den i Tour de France. Se video!

Verviers (Dagbladet): Team Sky har et meget solid lag forran årets Tour de France, med superspurteren Mark Cavendish og sammenlagtfavoritt Bradley Wiggins i spissen.

Og kaptein Bradley Wiggins sier han aldri har følt seg i bedre form.

- Jeg kan ikke vente med å få starte i morgen for å se hvordan all denne treningen vi har hatt de siste måneden vil gi resultater, sier han.

Og han frykter heller ikke at det psykiske aspektet kan stoppe ham i år.

- Jeg føler at jeg har så mye erfaring på nakken, etter flere OL og andre mesterskap bak meg er jeg blitt veldig rutinert, mener Sky-kapteinen.

I år 2009 kom han fra å være en ukjent rytter til å bli nummer fire sammenlagt. Etter en skuffende 2010-sesong og kragebeinsbrudd i 2011 er han nå tilbake som en av favorittene i årets Tour. Selv ser han på dette som sin største drøm.

- Helt siden jeg har vært 12 år har jeg drømt om å være proffsyklist i denne posisjonen, det er helt utrolig! I England drømmer alle unger om å spille fotball og løfte FA-cuppokalen på Wembley. Dette er min Wembley-drøm, sier Bradley Wiggins.

Se resten av intervjuet i videoen over!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media