Dette er Norges beste fotballside

Topp 100 er kåret.

• Stor kåring - avsluttes fredag: Finn ditt lag blant 13 000 norske idrettsforeninger - og stem fram klubben i ditt hjerte

(Dagbladet.no) I dag ble Norges 100 beste fotballhjemmesider kåret. Og det er ikke sånn at det bare er toppklubber blant de som havnet øverst på lista.

Bare fem av de 14 klubbene som spilte i Tippeligaen i år havnet på topp ti-lista til Fotballen.eu, Tips og Umbro.

- Mye innhold

Men det var årets bronselag Viking som stakk av med seieren, på målstreken - foran Brann. Her er juryens begrunnelse for at valget falt på rogalendingene:

«Viking gjør det på sin egen måte og lykkes mer enn godt med det. Den tradisjonelle sidemenyen er byttet ut med lett navigerbare knapper i toppen, og vi finner enkelt det vi leter etter. Det er også mye innhold på Vikings sider. Viking har skjønt at historikk er viktig og man finner mye og bra informasjon her.

Kampreferatene er fyldige og man får i tillegg men den kampfakta som man trenger. Det er også rapporter fra de aller fleste NM-kamper, treningskamper og rekruttkamper. Oversikt over spillerne er behørig på plass, og i historikkbiten finner man også alle tidligere spillere.

Informasjon om billetter og stadion er enkelt å finne og det er også litt moro for supporterne. Under fanzone finner man blant annet quiz, mobilstæsj, bildegalleri, sangtekster og radio. VikingTV er nesten selvfølgelig på plass på toppen av dette. Det eneste lille vi savner er kanskje et aktivt forum. Vi er uansett mest fornøyd med Viking FK i år og kårer likegodt siden til årets fotballweb 2007!»

1. PLASS: Viking-FK.no kapret førsteplassen i kåringen av Norges beste fotballhjemmeside.
1. PLASS: Viking-FK.no kapret førsteplassen i kåringen av Norges beste fotballhjemmeside. Vis mer

Så om Viking ikke er best på banen, er de i hvert fall best på nett.

Sterk 3. plass av Moss

Karakterboka til Brann er omtrent lik som Vikings, men bergenserne scorer så vidt litt mindre på innhold.

Brann.no får skryt for en aktiv framtoning og for at nyhetene kommer ofte og godt. Juryen mener også at debattforumet og andre happenings rundt på siden gjør at den er levende.

«Skjønner man ikke norsk kan man i tillegg få siste nytt på engelsk. Klatrer fire plasser opp fra i fjor, men må tross alt ta til takke med 2.plassen i år. I 2007 er det uansett ingen som er lei seg for det i Bergen,» skriver juryen.

1. divisjonslaget Moss kapret tredjeplassen, og er dermed beste ikketippeligalag. Mossingene

«Du finner alt du trenger om Moss på klubbens sider, og mer er det vel egentlig ikke å forlange?» skriver juryen.

De scorer litt mindre på design enn tet-duoen, men får ett poeng mer for oppdateringen.

Dette er Norges beste fotballside

• Her kan du lese alt om kåringen og de 100 beste

• Og under kan du stemme fram ditt lag i Klubben i mitt hjerte:

<B>3. PLASS: MossFK.no er beste ikketippeligalag.
2. PLASS: Brann.no ble henvist til andreplassen av vestlandskonkurrent Viking.