Dette er Norges beste fotballside

Topp 100 er kåret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Stor kåring - avsluttes fredag: Finn ditt lag blant 13 000 norske idrettsforeninger - og stem fram klubben i ditt hjerte

(Dagbladet.no) I dag ble Norges 100 beste fotballhjemmesider kåret. Og det er ikke sånn at det bare er toppklubber blant de som havnet øverst på lista.

Bare fem av de 14 klubbene som spilte i Tippeligaen i år havnet på topp ti-lista til Fotballen.eu, Tips og Umbro.

- Mye innhold

Men det var årets bronselag Viking som stakk av med seieren, på målstreken - foran Brann. Her er juryens begrunnelse for at valget falt på rogalendingene:

«Viking gjør det på sin egen måte og lykkes mer enn godt med det. Den tradisjonelle sidemenyen er byttet ut med lett navigerbare knapper i toppen, og vi finner enkelt det vi leter etter. Det er også mye innhold på Vikings sider. Viking har skjønt at historikk er viktig og man finner mye og bra informasjon her.

Kampreferatene er fyldige og man får i tillegg men den kampfakta som man trenger. Det er også rapporter fra de aller fleste NM-kamper, treningskamper og rekruttkamper. Oversikt over spillerne er behørig på plass, og i historikkbiten finner man også alle tidligere spillere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer