BLE FAR: Mario Balotelli har fått en datter denne uka. Han var ikke tilstede da ekskjæresten fødte i Italia, men er ventet å reise for å se barnet i nær framtid.  Foto: PIER PAOLO FERRERI / EPA / NTB SCANPIX
BLE FAR: Mario Balotelli har fått en datter denne uka. Han var ikke tilstede da ekskjæresten fødte i Italia, men er ventet å reise for å se barnet i nær framtid. Foto: PIER PAOLO FERRERI / EPA / NTB SCANPIXVis mer

Dette er pappaen til lille Pia

Balotelli og eksen fikk en datter.


(Dagbladet): Han framstår kanskje ikke alltid som verdens mest voksne fotballspiller. Men kanskje papparollen kan få fart på modningsprosessen til Mario Balotelli?

22-åringen ble i alle fall far denne uka, da Raffaella Fico fødte en datter. Hun hadde termin første juledag, men denne uka måtte hun komme seg til sykehuset i all hast da riene startet mens hun var hjemme hos moren.

Babyen veide 3,8 kilo og skal hete Pia.

Stormfullt forhold I slutten av september kunngjorde Balotelli at han og Raffaella var sammen igjen, men hun omtales som eks-kjæresten av engelske medier. 

Den italienske Manchester City-spissen skal ha fått telefonbeskjed fra Fico om det kommende barnet under fotball-EM sist sommer. Da hadde de skilt lag et par måneder tidligere etter en utroskapssak i full offentlighet som også ble bekreftet av Balotelli via agenten hans.

Balotelli skal ha bedt om en DNA-test for å være sikker på at barnet faktisk er hans.

«Lykkelig» Nå er han ifølge kilder nær ham «lykkelig» over at barnet er født, selv om han ikke selv var til stede under fødselen, skriver Daily Mail.

MODELLMAMMA: Raffaella Fico viser en brudekjole med stor mage i Napoli under en måned før fødselen. Foto: EUGENIO BLASIO, STELLA PICTURES
MODELLMAMMA: Raffaella Fico viser en brudekjole med stor mage i Napoli under en måned før fødselen. Foto: EUGENIO BLASIO, STELLA PICTURES Vis mer

The Sun har snakket med en kilde som sier at Balotelli planlegger å fly til Italia for å se datteren i nær framtid. Avisa har også snakket med Balotellis mor, som bor i Manchester:

- Jeg er veldig glad for å være bestemor, sier hun.