Dette er Peter Sagans nye lag

Verdensmesteren signerer tre års avtale.

Skifter lag: Peter Sagan, her på podiet i Tour de France med grønn poengtrøye, skal sykle for et tysk lag de neste tre årene. AFP PHOTO / LIONEL BONAVENTURE
Skifter lag: Peter Sagan, her på podiet i Tour de France med grønn poengtrøye, skal sykle for et tysk lag de neste tre årene. AFP PHOTO / LIONEL BONAVENTURE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bora-Hansgrohe annonserer mandag at Peter Sagan skal sykle for laget de tre neste sesongene. Flere av Sagans nåværende lagkamerater i Tinkoff – Maciej Bodnar, Michael Kolar, Erik Baška og bror Juraj – melder også overgang til det tyske laget i 2017, som denne sesongen heter Bora – Argon 18

– Det er en stor ære å ønske velkommen til vårt lag en av de mest populære syklistene i vår tid, sier Ralph Denk, manager ved Bora-laget, i en pressemelding mandag.

– Derfor har vi forsøkt å skape velkjente omgivelser så langt det lar seg gjøre. Jeg mener Peter har vist oss stor tillit og det viser at vi har gjort en solid jobb de siste årene og har et godt rykte i feltet. Våre partnere BORA og Hansgrohe er to store, tyske kvalitetsmerker. Denne kombinasjonen har overbevist Peter at vi er det rette laget for ham og hans jakt på enda mer suksess de kommende årene. Jeg er veldig glad og sikker på at dette samarbeidet blir vellykket.

Det har lenge verset rykter om en potensiell overgang til Bora-laget for Sagan, nylig vinner av tre etapper og den grønne poengtrøyen i Tour de France. Tidlig denne sesongen ble det kjent at Oleg Tinkov skulle trekke seg tilbake fra sykkelsporten og at WorldTour-laget Tinkoff skulle opphøre ved sesongslutt 2016.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer