Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette er Premier Leagues raskeste spiller

Topper foran Sol Campbell. Se lista.

RASKEST: Theo Walcott er den hurtigste spilleren i Premier League, ifølge målinger the Sun har fått gjort. Her er lynvingen i duell med Chelseas John Terry. Foto: Toby Melville / REUTERS.
RASKEST: Theo Walcott er den hurtigste spilleren i Premier League, ifølge målinger the Sun har fått gjort. Her er lynvingen i duell med Chelseas John Terry. Foto: Toby Melville / REUTERS. Vis mer

• 16:00: Følg Premier League direkte på Dagbladet.no

(Dagbladet.no:): Det er den engelske tabloidavisa The Sun som presenterer lista, som er basert på en analysejobb utført av Castrol.

Arsenal-angriper Theo Walcott topper lista. 20-åringen er målt til en toppfart på 36,6 kilometer i timen.

Supersprinteren Usain Bolt hadde til sammenligning en snittfart på 37,6 kilometer i timen i verdensrekordløpet på 100-meteren i Berlin.

Forutsatt at Arsenal-angriperen kunne holdt toppfarten hele veien, kunne Walcott løpt 100-meteren på 9,9 sekunder.

Uventet nok er det nå kontraktsløse Sol Campbell som følger Walcott på lista.

Stopperen har vært kjent som en rask forsvarsspiller, spesielt i årene som Arsenal-spiller (2001-2006), men siden den gang har engelskmannen blitt 34 år.

London-klubbene Arsenal og Chelsea er representert med tre spillere hver på The Suns liste.

Manchester United kan kun skilte med én, Wayne Rooney på åttendeplass.

PS: Theo Walcott er utilgjengelig til Arsenals møte med Portsmouth i ettermiddag. Lynvingen sliter med en ryggskade, og har vært skadet nesten hele sesongoppkjøringen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling