RØDT ELLER GULT: Det er ingen tvil om at Andy Carroll er for sent inne i duellen med David de Gea, men om kortets farge er Manchester United-manageren og West Ham-manageren veldig uenige om.Foto:  REUTERS/Eddie Keogh
RØDT ELLER GULT: Det er ingen tvil om at Andy Carroll er for sent inne i duellen med David de Gea, men om kortets farge er Manchester United-manageren og West Ham-manageren veldig uenige om.Foto: REUTERS/Eddie KeoghVis mer

- Dette er rødt kort!

Ferguson mer opptatt av denne taklingen enn egen flaks.

(Dagbladet): Manchester United fikk med seg ett poeng fra Boleyn Ground i går kveld, et poeng som i beste fall var av det heldige slaget.

West Ham-manager Sam Allardyce var i harnisk etter at linjemannen snøt hjemmelaget for skalpen til Fergusons menn, da Robin van Persie åpenbart var i offside da han satte inn utligningen mot slutten av kampen i går kveld.

Ferguson påsto at han ikke ante hva Allardyce hisset seg sånn opp over.

- Var han offside? Jeg så ikke det for å være ærlig med deg, sa Ferguson til Sky Sports.

Rødt kort
Det Ferguson derimot så var at West Ham-spiss Andy Carroll krasjet brutalt med United-keeper David de Gea. Ifølge Ferguson burde Hammers-spissen blitt utvist etter den episoden.

- Det var et rødt kort, det er det ingen tvil om, sier Ferguson ifølge The Guardian, før han bemerker at dommeren ikke hadde den beste kvelden i sitt liv.

- Dommeren så episoden, men han så det ikke som et rødt kort. Vi vet hvordan West Ham spiller, det er med ballen i lufta mesteparten av tida, og du må forsvare deg mot de tingene. De er veldig, veldig aggressive, som vi så i kveld. Du håper å få en sterk dommer i sånne kamper. Jeg er ikke så sikker på at vi hadde det i kveld, fortsetter han.

Ikke enig
Allardyce er selvfølgelig uenig med Manchester United-manageren.

- Alle vet at det tar 300 meter å stoppe når du kjører i 90 kilometer i timen. Når Andy kommer i 25 kilometer i timen klarer han ikke stoppe. Jeg er ikke enig med Ferguson. Det var i verste fall et gult kort. Du kan ikke gå inn i en hodeduell og så plutselig stoppe opp, sier Allardyce.