- Dette er rødt kort!

Ferguson mer opptatt av denne taklingen enn egen flaks.

RØDT ELLER GULT: Det er ingen tvil om at Andy Carroll er for sent inne i duellen med David de Gea, men om kortets farge er Manchester United-manageren og West Ham-manageren veldig uenige om.Foto:  REUTERS/Eddie Keogh
RØDT ELLER GULT: Det er ingen tvil om at Andy Carroll er for sent inne i duellen med David de Gea, men om kortets farge er Manchester United-manageren og West Ham-manageren veldig uenige om.Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester United fikk med seg ett poeng fra Boleyn Ground i går kveld, et poeng som i beste fall var av det heldige slaget.

West Ham-manager Sam Allardyce var i harnisk etter at linjemannen snøt hjemmelaget for skalpen til Fergusons menn, da Robin van Persie åpenbart var i offside da han satte inn utligningen mot slutten av kampen i går kveld.

Ferguson påsto at han ikke ante hva Allardyce hisset seg sånn opp over.

- Var han offside? Jeg så ikke det for å være ærlig med deg, sa Ferguson til Sky Sports.

Rødt kort Det Ferguson derimot så var at West Ham-spiss Andy Carroll krasjet brutalt med United-keeper David de Gea. Ifølge Ferguson burde Hammers-spissen blitt utvist etter den episoden.

- Det var et rødt kort, det er det ingen tvil om, sier Ferguson ifølge The Guardian, før han bemerker at dommeren ikke hadde den beste kvelden i sitt liv.

- Dommeren så episoden, men han så det ikke som et rødt kort. Vi vet hvordan West Ham spiller, det er med ballen i lufta mesteparten av tida, og du må forsvare deg mot de tingene. De er veldig, veldig aggressive, som vi så i kveld. Du håper å få en sterk dommer i sånne kamper. Jeg er ikke så sikker på at vi hadde det i kveld, fortsetter han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer