VONDT: Cristiano Ronaldo haltet av tirsdagens Real Madrid-trening, men avviser at kommende helgs mesterligafinale er i fare. Foto: AFP PHOTO / GERARD JULIEN
VONDT: Cristiano Ronaldo haltet av tirsdagens Real Madrid-trening, men avviser at kommende helgs mesterligafinale er i fare. Foto: AFP PHOTO / GERARD JULIENVis mer

Dette er Ronaldo-bildene som fansen ikke vil se

- Det går bra med meg, sier han selv.

Cristiano Ronaldo haltet av tirsdagens Real Madrid-trening, men avviser at kommende helgs mesterligafinale er i fare.

Spørsmålene rundt portugiserens skadesituasjon har vært mange den siste tiden. Ronaldo har slitt med en lårskade, og Real-fansen fryktet det verste da stjernen haltet av torsdagens trening etter å ha væt involvert i en duell med to lagkamerater.

- Det går bra med meg. Jeg hadde et lite problem på trening, en lårhøne, men jeg er fin igjen i morgen eller dagen etter, sa Ronaldo etterpå.

Ronaldo er på jakt etter sin egen rekord i antall mesterligascoringer i én og samme sesong. Den lyder på 17 - ett mål mer enn han har denne sesongen.

Zidane ikke bekymret Da Real-trener Zinédine Zidane møtte pressen i forkant av treningen insisterte han på at Ronaldos brysomme lårskade ikke utgjør noe problem foran lørdagens mesterligafinale.

Ronaldo var ikke på banen da Real Madrid-spillerne gjennomførte en testkamp søndag, men Zidane hevdet at klubbens medisinske støtteapparat kun ønsket å være på den sikre siden.

Ronaldo ble også byttet ut midtveis i serieavslutningen mot Deportivo la Coruna for ti dager siden. Portugiseren hadde da rukket å score to ganger før han forlot banen.

Totalt har Real Madrids fremste stjerne gjort 51 mål så langt denne sesongen.

- Skaden kommer ikke til å være noe problem, sa Zidane tirsdag.

- Han er klar til lørdagens kamp, og jeg synes den fysiske statusen i laget vårt er bra, tilføyde han.

Spørsmålet er om episoden på treningen forandrer akkurat det.

Varane ute Dårlig nytt for real er det også at den franske landslagsstopperen Raphaël Varane ikke rekker finalen i Milano som følge av en muskelskade i låret. Sommerens EM-sluttspill kan også ryke for forsvarsspilleren.

- Det er helt sikkert at han ikke spiller lørdag. Jeg tror han er uaktuell de neste to eller tre ukene. For hans del håper jeg ikke det er så alvorlig som vi frykter, sa Zidane.

Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza Vis mer

Mye tyder uansett på at Varane ikke var tiltenkt en plass i Reals startoppstilling i lørdagens finale i den italienske motehovedstaden. Kaptein Sergio Ramos og den portugisiske veteranen Pepe har vært Zidanes foretrukne konstellasjon i midtforsvaret.

Det betyr at Real Madrid trolig vil stille sitt aller beste mannskap mot byrival Atletico. Gareth Bale, Karim Benzema og Ronaldo utgjør angrepsrekka.

Skryter av Simeone Zidane kan lede den spanske hovedstadsklubben til mesterligatriumf i sin første sesong som seniortrener. Franskmannen erstattet sparkede Rafael Benitez i sjefsstolen i januar.

For 14 år siden avgjorde nettopp Zidane mesterligafinalen for Real med en strålende volleyscoring. Som trener har han imidlertid fortsatt mye å gå på.

- Jeg har mye å lære, og ønsket om å lære er voldsomt. Jeg er overbevist om at jeg kommer til å bli bedre, sa han tirsdag.

Zidane er full av beundring for den jobben Diego Simeone har gjort i Atletico.

- Han er en av de beste trenerne i verden. Han har alt en trener skal ha. Han kjenner spillerne og laget godt, og det er det viktigste, sa han.

Atletico jakter revansje etter det forsmedelige nederlaget for Real i mesterligafinalen for to år siden. Da ledet laget inn i overtiden, men en scoring av Sergio Ramos sendte kampen til ekstraomganger. Der var Real klart best og vant til slutt 4-1.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.