Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dette er Ronaldos vanvittige prislapp

- Den beste idrettsutøveren gjennom tidene.

PRIS: Cristiano Ronaldo var verdens dyreste fotballspiller frem til lagkompis Gareth Bale slo rekorden. Om Ronaldo skulle skifte klubb, tyder alt på at Ronaldo vil bli verdens desidert dyreste fotballspiller igjen. Foto: AP Photo/Miguel Morenatti
PRIS: Cristiano Ronaldo var verdens dyreste fotballspiller frem til lagkompis Gareth Bale slo rekorden. Om Ronaldo skulle skifte klubb, tyder alt på at Ronaldo vil bli verdens desidert dyreste fotballspiller igjen. Foto: AP Photo/Miguel Morenatti Vis mer

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo har for lengst skrevet seg inn i historiebøkene som en av tidenes beste fotballspillere.

Portugiseren ble nylig kåret til verdens beste for tredje gang og var tidenes dyreste fotballspiller frem til lagkameratene Gareth Bale slo overgangsrekorden marginalt i 2013.

Kanskje kan ønsket om å ta tilbake tronen som tidenes dyreste være motivasjonsfaktoren som kan fremprovosere en Ronaldo-overgang på et tidspunkt.

Om Ronaldo skulle være til salgs, vil klubbene ligge langflate for å sikre seg verdens beste fotballspiller.

At prislappen er skyhøy, er en selvfølge. Nå avslører Ronaldos agent, Jorge Mendes, hvor vanvittig prislappen antakeligvis vil være.

- En overgang for en milliard euro er umulig, men jeg tror det er klubber som er villige til å gi 300 millioner euro for Ronaldo, hvis Real Madrid er villige til å selge ham, sier Mendes til BBC.

300 millioner euro er over tre ganger så mye som det Real Madrid betalte for Gareth Bale og nettopp Ronaldo - verdens to dyreste fotballspillere.

- Ronaldo bør være verdens dyreste fotballspiller. Han er tidenes beste idrettsutøver, mener Mendes.

Han tror imidlertid ikke at Ronaldo kommer til å forlate Madrid.

- Han elsker Manchester United, men kommer ikke til å forlate Real Madrid, sier Ronaldos agent.