Dette er Sandnes-våpenet bergenserne frykter

Heldigvis har kasteren vist det fram på Brann-leir.

I fotballstudio kl. 19: Brann - Sandnes Ulf

(Dagbladet): Brann er nødt til å berolige hjemmepublikum i Bergen i kveld, når nederlaget mot Rosenborg skal rettes opp med tre poeng hjemme mot nyopprykkede Sandnes Ulf.

Nykommeren viste imidlertid gode takter i åpningskampen mot Viking, og spesielt ett våpen merket trener Rune Skarsfjord seg tross tåkehavet: Steinthor Thorsteinssons lange innkast.

- De er som innlegg, bortsett fra at vi kan være enda bedre forberedt enn hva vi kan være på innlegg. Og vi kjenner godt til dem, vi hadde jo han Steinthor med oss på treningsleir, sier Brann-treneren til BT.

Vanskelig å vise seg fram
Mot Viking kom Gilles Ondo nærme scoring etter et slikt innkast, og Brann har forberedt seg på å forsvare seg mot islendingen som ikke ble funnet verdig en plass i deres klubb.

Landslagsspilleren var som Skarsfjord nevner på prøvespill i Brann for 13 måneder siden, men imponerte ikke treneren nok til å skaffe seg kontrakt.

Selv føler han han ikke fikk vist seg ordentlig fram på treningsleiren på La Manga.

- Det var kun rolige treninger med mye taktisk fokus når jeg var der. For meg var det vanskelig å vise meg skikkelig frem når vi nesten aldri spilte to lag, sier Thorsteinsson til Sandnesposten.

Tror på tre poeng
Etter et godt år i Sandnes Ulf satser han i kveld på å vise bergenserne hva de gikk glipp av, på et forhåpentligvis tettpakket Brann Stadion.

- Jeg har spilt foran både 67.000 og 45.000 tilskuere tidligere, så det blir egentlig ikke så veldig spesielt å spille foran rundt 12.000 i Bergen. Men jeg ser veldig frem til kampen og jeg tror vi kan vinne. Spiller vi opp mot vårt beste, så er jeg sikker på at vi tar tre poeng, sier islendingen.