Champions League-kvalifisering: Maribor-Rosenborg

Dette er sjansen Rosenborg har ventet på siden FCK i 2010

En perfekt bortekamp har satt Rosenborg i posisjon til å tjene mye over ett hundre millioner kroner. Nå må hjemmekampen prioriteres foran alt annet.

FOR ALT DET ER VERD: Alexanser Søderlund har funnet scoringsformen og leverte to mål i Maribor. Det gir Rosenborg et solid forsprang før hjemmekampen på Lerkendal. Kommer RBK ut på topp er laget garantert gruppespill i Europa League. den økonomiske gevinsten kan runde pluss ett hundre millioner kroner allerede tirsdag til uka. Foto: Primoz Lovric / NTB scanpix
FOR ALT DET ER VERD: Alexanser Søderlund har funnet scoringsformen og leverte to mål i Maribor. Det gir Rosenborg et solid forsprang før hjemmekampen på Lerkendal. Kommer RBK ut på topp er laget garantert gruppespill i Europa League. den økonomiske gevinsten kan runde pluss ett hundre millioner kroner allerede tirsdag til uka. Foto: Primoz Lovric / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Maribor-Rosenborg 1–3 (0–0)

NOEN GANGER FALLER de fleste brikkene på plass samtidig. For Rosenborg, som spilte en perfekt bortekamp, var det kvelden for sånt i Maribor, Slovenia. Og når marginene finner sin plass ved siden av dyktighet, spiller det egentlig ingen rolle at en av de viktigste spillerne var uaktuell fra start (Anders Konradsen), og at en kanskje enda viktigere forsvarsspiller (Tore Reginiussen) ble skadet før kvarteret var spilt.

7. august 2019 var en ny stor Rosenborg-kveld i Europa.

Klarer laget å ta vare på ledelsen, vil sesongen langt på vei være reddet.

TIRSDAG TIL UKA, 13. august, spilles returkampen på Lerkendal. Førstkommende lørdag møter Rosenborg Tromsø på Lerkendal. Det er tre dager mellom kampene, akkurat som det var mellom hjemmekampen mot BATE Borisov og bortekampen i Sarpsborg.

Hva gjør Eirik Horneland med det?

DA SARPSBORG VAR i en tilsvarende posisjon for et år siden, valgte Geir Bakke å gå «all inn» i Europa gjennom å nedprioritere to kamper i Eliteserien. Sarpsborg-treneren stilte med et redusert mannskap i Bergen (0–2) fire dager før den første play off kampen mot Maccabi Haifa (3-1).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer