Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Dette er skistjernenes stolteste øyeblikk

Johaug velger gjenreisingen, Johaug peker ut Kollen.

GLEDE FOR GULL: Therese Johaug vant 30 km i Kollen-VM i 2011. Her smiler Marit Bjørgen over sin andreplass. Øyeblikket er Johaugs aller største så langt i karrieren.
GLEDE FOR GULL: Therese Johaug vant 30 km i Kollen-VM i 2011. Her smiler Marit Bjørgen over sin andreplass. Øyeblikket er Johaugs aller største så langt i karrieren. Vis mer

Om halvannen uke skal de norske langrennsløperne begeistre folket med under ski-VM i Falun. Vi har spurt toppløperne om deres beste minner fra sporet så langt.

Å skape stolte øyeblikk har vært viktig for norske idrettsfolk lenge før Åge Hareide lanserte akkurat det som fotball-landslagets visjon før VM-kvaliken begynte i 2004.

Langrennslandslagene er blant dem som har vært masseprodusenter av stolte norske idrettsøyeblik. Og før en ny VM-sesong er det mange som drømmer om å både skape og å gjenskape slike øyeblikk i Falun i februar.

Samtidig er den nasjonale samlingen om langrennsløpernes øyeblikk viktig for flere enn dem som står oppå skiene.

- Langrenn er jo noe som betyr mye for mange i Norge. Da er det viktig at vi skaper stolte øyeblikk for alle dem som sitter hjemme og følger med på hva vi driver med. Jeg møter jo folk mange steder og uansett hva slags renn vi har gått, om det har gått bra eller dårlig, så kommer det folk jeg ikke engang kjenner bort og sier at de sitter og ser på hver eneste helg, og at det er så moro å se på. Det er litt artig, sier kvinnelandslagstrener Egil Kristiansen til Dagbladet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr*

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr* uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE- BETAL MINDRE

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** i 12 måneder. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned 99 kr. Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?