CL-KLAR:Det kan bli et brutalt gjensyn med Europas største arenaer for Brendan Rodgers mannskap. Etter at det i helga ble klart at CSKA Moskva og Zenit St. Petersburg tar de to russiske plassene i Champions League, er det nå 100 prosent sikkert at Merseyside-laget havner i pott nummer tre. Foto: EPA/KIERAN GALVIN/NTB SCANPIX
CL-KLAR:Det kan bli et brutalt gjensyn med Europas største arenaer for Brendan Rodgers mannskap. Etter at det i helga ble klart at CSKA Moskva og Zenit St. Petersburg tar de to russiske plassene i Champions League, er det nå 100 prosent sikkert at Merseyside-laget havner i pott nummer tre. Foto: EPA/KIERAN GALVIN/NTB SCANPIXVis mer

Dette er skrekktrekningen som kan vente Liverpool i Champions League

Rodgers lover nye navn.

(Dagbladet): Etter en kruttsterk sesong kan Liverpool omsider klappe seg selv på skulderen for en 2.-plass i Premier League og en retur til det gjeveste selskapet i Europa.

Men det kan bli et brutalt gjensyn med Europas største arenaer for Brendan Rodgers' mannskap.

Etter at det i helga ble klart at CSKA Moskva og Zenit St. Petersburg tar de to russiske plassene i Champions League, er det nå 100 prosent sikkert at Merseyside-laget havner i pott nummer tre. Det skriver ESPN.

Skal handle Nå skal det sies at gruppene ikke skal trekkes før den 29. august i Sveits, men veien er kort fra himmel til helvete for de rødkledde.

I verste fall kan de bli sittende igjen med Real Madrid, Borussia Dortmund og Roma som gruppemotstandere. Ingen enkel oppgave for noe lag.

Rodgers har tidligere gått ut og lovt flere nyervervelser i sommer. Det kan bli nødvendig om skrekkgruppa blir et faktum.

- Vi kommer til å handle i sommer, og det fine med å spille i Champions League er at vi kan tiltrekke oss de aller størate navnene. Forrige sommer snakket vi med spillere som respekterte det vi gjorde, men ville spille på det høyeste nivået. Der er vi nå, sier Rodgers ifølge The Guardian.

Med hell På den andre siden er det også mulig å være heldig med trekningen.

Nå skal det sies at det er vanskelig å fastsette styrkeforhold før sommerens overgangsvindu er unnagjort, men skulle Liverpool sitte igjen med Porto, Basel og et fjerdeseedet lag i slutten av august vil nok ikke mange Liverpool-supportere jamre altfor høylytt.

Når det kommer til de andre engelske lagene, tar Manchester City for første gang steget opp i pott nummer to, mens Chelsea og Arsenal (med forbehold om at de kommer seg igjennom kvalifiseringen) vil trekkes fra pott nummer én.

KAN VENTE: Stjernegalleriet i Real Madrid kan fort bli et av lagene som skal gjeste Anfield til høsten. Foto:  AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU / NTB SCANPIX
KAN VENTE: Stjernegalleriet i Real Madrid kan fort bli et av lagene som skal gjeste Anfield til høsten. Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU / NTB SCANPIX Vis mer